Zručnosti 1,5-ročného dieťaťa

19. okt 2023

Pekný deň, chcela by som sa opýtať, kedy vaše deti vedeli samostatne vkladať tvary do vkladačky. Moje má 1,5 roka a ešte mu to veľmi nejde a iba niektoré sa mu podaria trafiť. Ktoré hračky vaše deti uprednostňovali v tomto veku?

amelia89
19. okt 2023

Vsak to ne super ze uz niektore vie trafit,nemusi vediet vsetky 🙂
Moj ma rad cokolvek knizky vkladacky ale aj auticka a zmetak a hrnce 😂 nepreferuje jednu vec. posledne tyzdne uz vie tuto vkladacku viac menej spravit ked sa mu chce ale nehrotim to.
On sa vela ale hra so starsim bratom tak opakuje vsetko po nom.

pribinak
19. okt 2023

Niektoré deti takéto hry vôbec nebavia, netreba z toho robiť vedu a ponúknuť deťom ňu hračku. Niektoré deti až neskôr objavia caro vkladaciek

hederamonstera
19. okt 2023

Mojho to tiez nebavi ;) vie vlozit kruh, 6 stranny a hviezdu, hentie na foto vobec, to skor rozhadze. inak skor stavia z kociek a lega

autor
19. okt 2023

Ďakujem za odpovede..tak to ste ma upokojili...dr sa ma vari pred pol rokom pýtala, či ich tam vie vložiť..ja, že nie, len nahádzať (má takú kocku na vkladanie)a ináč hrnce, misky, lyžičky to vedie aj u nás🙂

minesasubu
19. okt 2023

Nas ma skoro 1,3 a nevie vydrzat dokonca pri nicom aby to dokocil ma vkladacky hrniec , slimaka a na velkej kocke
plus take drevene
ale vkladacky ho ucim tak ze ked chyti kocku vsetko ostatne zakryjem a on hodi dnu vsetky tvary robime takto ,drevene vkladacky vobec iba to polozi vramci dosky niekam ale ma to len tyzden

autor
19. okt 2023

@minesasubu Áno, tiež ho tak navediem, že mu ukážem ten konkrétny otvor, ináč sa jeduje a zahodí ho, keď sa mu nedarí 🙂

katuskamala1
19. okt 2023

Moja to vedela nemala ani rok urcite. Kamoskin syn ma skoro 3 a nevie. Moja napr nerozprava a on dobre ze mor ho neodrapka..
Nepodstatne naozaj,neries. Nemusi ho to lem bavit,nepovie to nic o nom..

ywana1983
25. nov 2023

Dceru v tomto veku najviac bavili knizky a zvukove hracky. Vkladacky ju nebavili, ani stavanie veziciek. Potom, 18-19 mesiacov, sa to zmenilo a zrazu zacali ju vkladacky bavit, aj take jednoduche drevene puzzle. Zrucnost prisla postupne, nevedela vsetko hned ulozit.