Mamicky prosim poradte ja uz som zufala. 16m dcera sa zo dna na den zmenila. Furt place, je precitlivena, len spinkat by chcela. Nechce sa jej chodit ako inokedy a radsej je na rukach alebo lezka. Idem s nou v stredu lekarovi ale neviete co to moze byt? Na chorobu to nevyzera tak ja uz neviem. Nemate s tym skusenost?
Este podotknem ze ani papat jej nechuti dokedy ju nakrmim trva to aj hodinu :(
neboli ste na ockovani mmr? ak ano, detox homeopatikami
zuby
Dievcata chcela som dat diskusiu no pomylula som sa tak kamoska nakopirovala moj text
Aj mne napadlo ze zuby bo idu jej teraz uz mam aj biele bodky pred chvilou jej vyluezli tie biele bodky na stvorkach dole. Stolicky. Myslite ze taketo spravanie mozu zapricinit tie stolicky? Ze je taka apaticka zoslabena unavena?
Ako dlho to trvá? Ak to začalo dnes, či včera, môže to byť začínajú choroba, aj moji tak vedia občas reagovať, ešte ani nie sú chorí, ale už na nich vidím, že niečo nie je v poriadku. Rovnako to môže byť aj reakcia na teplo, na dehydratáciu, či "len" prehriatie organizmu. A rovnako aj zuby. Prípadne nedostatok železa, ale to sa dá zistiť len vyšetrením z krvi. Nechaj ju spať, koľko potrebuje a nenúť ju do jedla, hlavne nech pije.
Ahoj, chod s malou k lekarke, lebo to vyzera na chorobu.mozno sa jej este neprejavila, ale mozno bude mat teplitu, alebo sa jej zbiera nejaka viroza.my sme mali to iste a maly mi skoncil na infuziach😞urcite sa v jej telicku nieco deje.
No vsetky tieto priznaky vyzeraju na chorobu. Spavost, unava, strata chuti do jedla.