Ahojte maminy, chcem sa opýtať na Váš názor, lebo sa neviem rozhodnúť. Syna chcem dať do škôlky( ja pôjdem do práce) od septembra to bude mať 2,5 roka, ale u nás v dedine mi ho zrejme nezoberú lebo majú veľa detí. Do vedľajšej dediny by mi ho vzali. Ak by som ho dala do vedľajšej dediny tak by tam chodil asi tak rok a potom po roku by som ho prehlásila do našej dediny. Nebude mať malý z toho nejakú traumu, alebo takéto zmeny deti zvládajú lepšie ako rodičia?Dakujem 😀
@zdendo212 prečo ho chceš prehlasovať ? malý mi chodil pol roka v inom meste u mojej mamy v škôlke potom od septembra chodil do škôlky u nás v ddine kde som nebola spokojná lebo nič nerobili učitelky bolio nschopne decká mali lážo plážo a len sa bily klbčili a jdine čo sa naučil boli nadávky, po roku som ho prhlásila do škôlky o 2 ddeiny dalj a som maximálne spokojná aj ked cestujeme v zime v lete, našiel si kamarátov denne s nimi v škôlke pracuju vyrábaju učia ich rôzne veci výrobky pesničky hra rôzne témy rozobraju no uplna spokojnosť, má dobrých kamarátov. učitelky su super a výborne motivuju som na materskj čo by mi vyhovovalo aby malý bol v našj dedine ale neurobila som mu to chodi tam druhý rok a chcem aby dokončil škôlku v ktorej je spokojný a ja aj ja som zo škôlkou maximálne spokojná.
@zdendo212 ahoj, podla mna to sa neda povedat s istotou lebo kazde dieta je ine. Ty musis vediet, ci vo vseobecnosti tvoje dietatko lahko znasa zmeny alebo tazko. Osobne by som si s tym tazku hlavu nerobila, podla mna si zvykne normalne, skor ci ty nebudes mat problem ako po neho cestovat hore-dole. Ci ty budes v tej druhej dedine robit ci ako? Lebo tieto dedinske skolky byvaju casto len do 4, 4:30 otvorene aby si to stihala. Drzim palce, urcite to bude dobre. Deti sa rychlo prisposobia a pri navrate do vasej dediny ho mozes motivovat tym, ze tam bude mat urcite kamaratov (susedov).