Ahojte maminky, chcela by som sa spytat ako postupovat pri ziarlivosti tak maleho dietata. Uz som si to hladala aj na nete ale vsade som sa docitala o detickach starsich, tak okolo 2rokov. Aby som dala priklad: moja dcerka sa sa rada hra s inymi detickami, podeli sa o hracky v tom nie je ziaden problem. Aj ked pozicia hracku len na chvilku a potom ju chce spat ale myslim ze toto je normalne. Problem nastava ak sa ine dieta co i len priblizi ku mne. (Resp. Tento problem mame len pri jenom dietati, ostatne ignoruje, ale to jedno je u nas najcastejsie) Hned ako sa dievcatko ku mne co i len priblizi moja mala prepina do modu agresie a zacne ju tahat a bit. Tym padom konci cela hra. Moja sa po mne zacne sapat a dava najavo ze som len jej. Pri inych detickach sa to zatial nestalo. Ja malu stale vezmem na ruky a vysvetlujem jej ze ano ano ona je len moja a ju mam najradsej ale ze mam rada aj to druhe dievcatko. Moju vystiskam, tu druhu pohladkam. Robim to spravne? A preco vlastne takto reaguje len na to jedno dievcatko? Dakujem za kazdu radu