ahojte baby. akú výšku a váhu mali vaše deti keď mali osem mesiacov. Moja má okolo 67 cm a 7400g. Na dievča je to celkom ok či? :D nechcem porovnávať ,len chcem vedieť či aj nejake deti boli drobnejšie? Papať príkrmy moc nechce a hlave v stoličke odmieta. preto ju musím krmiť keď je v postielke a stojí. vtedy otvára ústa 🙂
@janap358 podla mna ok.. Nasi mali cca tolko isto,pokial.ide o dlzku,nosili 74velkost,maly bol.mozno tazsi,ale vahu tvojej nasa dosiahla az okolo roku,ona,kedze je dievca,bola drobnejsia,ale vzdy v ramci normy..
Teraz ma maly 7r.a 128cm,dcera 5 a 110cm a patri medzi vyssie dievcata a tie stihlejsie.
Treba sa pozriet do vasich rodin,aki su vasi pribuzni.. Nase deti mozu byt aj velmi vysoke,aj velmi nizke (ako napr.ja),lebo v rodine mame aj 2metrovych i 155cm ludi..
A presne ako pise mamina nado mnou,ak by to nebolo ok,dr.ti povie.
pozri percentilové grafy detí.sk
tu nájdeš grafy aj pre dievčatá, aj pre chlapcov....pre konkrétny vek popr. mesiac.....
to su pekne miery a je to rozne rovnako narodene deticky mozu mat uplne inu vahu aj vysku.
Isto sa najdu aj deti, ktore boli drobnejsie, no aj take, ktore boli ako to napisat vacsie 🙂 Ono vsetko zavisi od toho ake si mala tehotenstvo, aki ste vy dvaja, teda ake ma predispozicie po rodicoch. Podla mna, aky by nieco nebolo ok, tak by ta doktorka uz na to bola upozornila😉