Vlasaté bábätka

danielkavaneska
1. okt 2012

komu sa tiez narodilo vlasate babo? palila vas tiez zaha? A jedli ste stiplve? Ja ano a syn sa narodil neuveritelne vlasaty.

blondiee83
1. okt 2012

@danielkavaneska Citala som, ze su to len povery a vlasy s palenim zahy ci stiplavym jedlom nemaju nic spolocne - vzdy ide o geny 🙂

soldi
1. okt 2012

@danielkavaneska he he, este Ta to neomrzelo? 😀
a ano, su to len povery, mam vlasaca a zaha ma nepalila a stiplave neznasam 😉

tinki
1. okt 2012

Mňa pálila záha neskutočne a malá nemala ani vlások

kris557
1. okt 2012

Mňa nepálilo nič a malá sa mi narodila totálne vlasatá, čierna, že rovno sme používali hrebeň 😀

ocik
1. okt 2012

Tiež som tomu neverila,a ani neverim,ale cele tehu som mala neskutočnu záhu a mala sa narodila s poriadnym három,tak neviem. 🙂 😀

vikusjk
1. okt 2012

Mňa nepállila záha vôbec, a malá sa narodila dosť vlasatá 😵 Niečo popadalo, ale stále ich má dosť, a sú už aj dosť dlhé na jej vek 😉
Poznám prípady, že záha pálila, a bábo bolo vlasaté, alebo nepálila a nebolo, neviem však, či ide len o náhodu, alebo mňa nepálila záha preto, lebo malá bola dosť skoro už zaparkovaná hlavičkou dole, abola aj dosť nízko... fakt neviem 😅

vikusjk
1. okt 2012

@kris557 My sme tiež rovno hrebeň, to kefka nemala šancu sa dostať až k pokožke 😅 ani dnes nemá, fičíme na hrebenčeku a už rozmotávame aj uzlíčky 😅

andrejka1974
1. okt 2012

mna palila zaha u vsetkych deti ale len posledna Rianka bola vlasata 🙂 🙂 🙂 🙂

martynnka
4. okt 2012

my mame veeelmi vlasate babo, najvlasatejsie z celej antolskej porodnice 🙂 kazdy kto ho zbada, tak hned komentuje vlasy :D zaha ma palila posledne mesiace, ale nemyslim, ze kvoli vlasom :D skor mi tlacil na zaludok, spavala som minimalne s troma vankusami pod hlavou 😎

nativanativa
4. okt 2012

@danielkavaneska ja som do 6.mesiaca jedla veeela stiplaveho , proste milujem stiplave a nedokazem si to odpustit , ale od 7. mesiaca az dodnes mam taku kyselinu a zahu , ze keby som sa dovracala tak urcite prepalim vsetko okolo seba , a teraz tesne pred porodom mam kyselinu uz od sameho rana , ani nic nezjem a hned som kyselinarka , v noci ani nehovorim ☹ ☹ a nic nepomaha

bbbea
2. dec 2012

Ja tiež milujem stiplave, v prvých mesiacoch tehotenstva som si to neodpustila, zaha ma nepalila, mozno trosička ku koncu a doma mame riadneho vlasáča 🙂

polacka
4. dec 2012

ja som nejedla ani stiplave ani zahu som nemala a mam vlasaca riadneho, kazdy hovori ako prve aky je vlasaty. Myslim si ze je to skor genetika lebo aj ja aj muz mame huste vlasy

cmulinko
4. dec 2012

ach...treba len troska anatomie a logickeho myslenia a pricina palenia zahy v tehotenstve je vyriesena 😀

clarissa
6. dec 2012

ja som mala obe deti velmi vlasate(cierne vlasy) a pritom ja ako dieta som bola holohlava,otec dcerky taktiez a otec mojho syna ma plesku uz hadam od 25ky 😀 zahu som mala len pri prvom,stiplave som sem tam jedla pri oboch 🙂 cize ja neverim ani genetike 🙂

awalancha3
21. dec 2012

....ale chodte volakde s tymi talafatkami...... dobre viete ze zaha s tym nema nic spolocne..............

bbbea
23. dec 2012

mamicky a s čím umývate vlásky ? viem ze pri kúpaní stačí čistá voda ked sú také maličké ale ked ich len opláchnem vodou tak sú vždy také mastné....ci to je normálka?

marley11
23. dec 2012

@bbbea moja mala bola ozaj vlasata a vlasky som jej raz do tyzdna umyvala samponom znacky Aveeno. Ty ako casto umyvas vlasy, alebo ako casto ich oplachujes vodou?

bbbea
24. dec 2012

@marley11 ja malemu vlasky oplachujem tak kazdy druhy-treti den, vlastne pri kupani sa mu namočia skoro vzdy aj ked nie všetky. Ten sampon dostat v lekárni?a vlásky sú lepšie?

gergeja
20. mar 2013

nasa mala sa narodila strasne vlasata a teda mna v tehotenstve palievala zaha jak fras.... 😒

gergeja
20. mar 2013

a inak, kedy ste dietka prvy krat strihali???

henikav
20. mar 2013

Mna cele tehotenstvo neuveritelne pali zaha a teraz par dni pred porodom nam lekar povedal ze vidi na sone ze mala ma strasne dlhe a huste vlasky, tak som strasne zvedava aka bude nasa zabinka, uz si ju vobec neviem predstavit, novorodeniatka si vzdy predstavujem skor plesate s takou jemnou chemlonovinou na hlavicke 😀 Mate niektora fotky Vasho vlasateho babatka v albume, nech mam predstavu??

barunka
20. mar 2013

mňa záha pálila tak možno dva či trikrát počas tehu, ale to ma zvykne, aj keď tehu nie som... bábenko sa mi narodilo vlasaté... teraz máme 3 mesiace, vlásky nevypadali, práve naopak, stále rastú a rastú 🙂

@henikav ja mám v albume foto môjho fešáka, sú to staršie fotky, vlásky tam nie sú tak krásne vidieť ako v skutočnosti, ale sú 🙂 je to strašne zlaté, ja si ho už bez vláskov nedokážem ani predstaviť 😀 😀 a čo , aspoň mu nie je zima na hlavu 😀 😅

henikav
20. mar 2013

@barunka strasne je zlaty vlasacik, aj mala je pekna kocka. No ja uz ledva cakam kedy uvidim tu nasu malu opicku vlasatu, este dobre ze som jej kupila celenku a sponocky do vlaskov 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubinkaz
20. mar 2013

dcerka sa mi narodila s niekolkocentimetrovymi vlasmi a aj jej riadne rastli a stale rastu. Dnes ma osem mesiacov a uz treti krat ju idem strihat, lebo zase to ma dlhe, keby ze nestriham tak uz mozno zapletame minivrkociky.

simca06022011
20. mar 2013

K paleniu zahy 🙂) mna palila tak ze som ani spat nemohla, ledva som zila... a mala do roka nemala skroro ziadne vlasy.. teraz je z nej riadna vlasana.. ale zaujimalo by ma ako takymto malym detom osetrujete vlasky??? Moja ja brckava a vzadu sa jej to zamotava, nie je to sranda rozcesat... k stirhaniu, podstrihla som ju prednedavno, lebo mala jednu stranu o dobre 4-5 cm dlhsie ako druhu :P inak ju nestrihame.. aj ked nad ofinou uvazujem, ked nechce sponky ma to v kuse v ociach ...

gergeja
20. mar 2013

@simca06022011 nasa ma trosku zvlnene vlasky a stale a stale rozcesavame a rozcesavame.a inak jej od narodenia umyvam vlasky samponom od bupi,krasne sa potom lesknu.a vycesavam copky.sice si ich 100krat da dole,ale potom sa jej to tak nezacucha...

simca06022011
20. mar 2013

@gergeja no to viem, inak sa neda... ja uz mam aj sprej na rozcesavanie ale este som nemala odvahu jej to dat.. sampon mame dobry, len to rozcesavanie.. teraz je este dobre, vecer ked sa jej umyvaju vlasy jej to fenujem ale rano ked vstane 🙂)))))) mmm...

gergeja
20. mar 2013

@simca06022011 rano mavate v postielke miesto dietatka maleho majstra N alebo strihorukeho edwarda? 😀 😀 my hej.a stale je mi to smiesne. Inak to rozcesavanie je boj,ale vysledok za to stoji 🙂

simca06022011
20. mar 2013

@gergeja tak nejak :P z krasnych kucier mame dredy :P

zab37
5. apr 2013

ahojte, mňa pálila záha neuveriteľne okolo 6 mesiaca, bolo to nepríjemné..... ale nespájala som si to s vláskami, veď moji chalani boli štandartne 🙂 mini vlasatý, takže som nič také ani nečakala.... nechcela som veriť vlastným očiam, keď som Miušku videla! také vlasaté bábo som ešte nikdy nevidela 🙂 a vlásky stále má, dnes som jej vzadu spravila malinké copíky 🙂 a ofinka už potrebuje sponečku....