V e-shopoch som videla neoprenove vesty na plavanie, mate s tym niekto skusenosti? Je to dobra vec alebo len vyhodene peniaze? Alebo radsej kupit lacne rukavniky a plavacie koleso?
@brnka osobnu skusenost este nemam, ale podla mna naco zbytocne vyhadzovat peniaze, neviem sice ake mas stare dieta, ale predpokladam ze same sa kupat nebude a tiez nebude plavat kilometre, a na take clapkanie ..my sme vyrastli na klasike a sme tu,, podla mna je dolezity aj dozor vo vode, nie vsetko je vesta . moj nazor
Podľa mňa vzhľadom na vek vyhodenie peňazí. Určite nebude bez vašeho dozoru. Takže stačí nafukovacie koleso, rukáviky, vesta.
My pouzivame plavacie koleso Swimtrainer a deti ho miluju. Ucia sa v nom plavat, citia sa v nom bezpecne a uzivaju si volnost pohybu vo vode 🙂
@brnka ahoj ja som mala klasika nafukovaciu vestu na plavanie je to uzasna vedć ked babo nevie plavat teraz uz plavat vieme a vestu nepotrebujeme podla mna netreba kupovat zbytocne drahe veci staci nafukovacia vesta a alebo rukavniky 🙂 no najlepsie je dieta co najskor naucit plavat takym sposobom ze sa najskor nauci skakat do vody a vynarat plavanie uz potom uvladne jedna radost 😉