Ahojte
Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s tým že Vaša dcérka alebo aj syn majú strašne jemné alebo svetlé vlásky. Riešili ste to alebo im samým dorástli ? Naša má 4 roky ale v predu a na hornej časti hlavy máme jemné vlásky a krátke v zadu má už dlhé aj keď jemne . Riešili sme to aj u koženej dala nám nejaké vodičky ale nemám veľmi pocit žeby pomohlo . Rada by som. Reálne skúsenosti . Kúpiť nejaké B vitamíny pre deti? Ďakujem
Dcera ma 8 o par dni a konecne ma vlasky dlhsie ako po ramena... stale su jemne, len je ich viac... strihana nebola nikdy poriadne, pred nastupom do prvej triedy sme ich asi 2-3cm zarovnali... robili sme copiky, vrkoce, tam to nevadilo, ze to dovtedy nebolo jednoliate... ostrihanim by som nic nevyriesila, vlasy ma po muzovi... pomohol az cas...
Moja ma o mesiac 3 a presne ako píšeš. Hore krátke a dole dlhe= hotový Jágr 😀 keď porovnám ze pred rokom mala úplne jemnucke tak teraz ich ma už trošku pevnejšie tak snáď to bude časom lepšie a lepšie. Ja som mala v detstve rovnaké, teraz mam vlasy husté. Moja ma vlásky úplne bielučke tak kde prídeme tak všetci obdivuju farbu vlasov+ ma modré oči tak je taky anjelik. Ja jej vlasy zapinam, najčastejšie na 2 copiky lebo inak sa to poriadne ani nedá keďže je ta dĺžka dosť rozdielna a o nejakom zapletani si môžeme pokecať tak o 10 rokov 😀
moja vyzerala ako dieta od slona .... take papradie na hlave.. dlho som ju strihala na jezka .. nie aby zhustli -to je blbost ale nechat dlhe vlasy kt su tak riedke bolo komicke.. nechala som rast az ked isla do skolky v 3 rokoch a postupne hustli a aj rychlejsie rastli .. teraz ich ma viac ako ja ..
Vlasy sa menia, hustota nie ale kvalita áno, moja mala do 2 rokov len také pavučinky na hlave, až som plakala že nebude mať riadne vlasy, teraz má 15 rokov a dlhé husté vlasy pre tri hlavy, chodíme dávať riedit na leto, takže ešte vydrz;)