Veľké penové puzzle na zem pre dieťa

sona222
1. sep 2017

Ahojte mamky poradte nejake puzzle na zem maly zacina lozit, najlepsie obrovsky format, dakujem.

janicka2315
1. sep 2017

Radsej si kup penovy koberec pre deti..puzzle ti bude rozoberat..

nellita
1. sep 2017

Ja puzzle som.kupila dcere,teraz ho uz nevyuzivame, ,je uz veľká,dostanes ho aj v hrackarstvach

sona222
autor
1. sep 2017

@janicka2315 jaj a kde ho dostanem?

gabikula
1. sep 2017

Veľké puzzle bez vnútorných obrázkov, ktoré by mohlo dieťa vyberať, som videla aj v tescu. Boli balené tuším po 4 ks. Raz som ich zahliadla pri hračkách a raz pri bábatkovskom sortimente.

janicka2315
1. sep 2017

@sona222 ja ho mam s obchodu Babatkovo,ale da sa objednat aj cez net..maju ho aj v obchodoch s potrebami pre dieta

sona222
autor
1. sep 2017

@gabikula dobry tip dakujem 😉

sona222
autor
1. sep 2017

@janicka2315 je ten obchod v blave? Ked ano kde?

nellita
2. sep 2017

Dracik,tesco atd

betka3658
2. sep 2017
Používateľ betka3658 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka3658.

Ahoj, penových puzzle je tearz už veľa, no ja som si minule kupovala cez túto stránku 🙂 čiže som ešte ušetrila https://www.kuponyzdarma.sk/ 🙂 a musím povedať, že keď prišlo (išlo o darček) bolo skutočne také, ako som očakávala 🙂

annulyen
2. sep 2017

Ja som kúpila na penovepuzzle.sk. Majú tam veľké dieliky 60x60cm a dá sa ich kúpiť koľko potrebuješ a vybrať si farbu. Ja som si objednala všetky dieliky tej istej farby, lebo sa mi zdá vhodnejšie, keď je podložka na hranie jednofarebná, keďže hračky sú pestrofarebné.