kolko važi vase dieta... Moja ma 2 roky a 5 mesiacov a vazi 12 kíl... vela deti v takom veku vazia tolko ale , mne sa zda chuducka, a nielen mne... ma dni ked sa napapa krasne, aj sama, ale su dni , ked za nou utekam aby zjedla co len kusocek maska alebo polievocky... ake su vase deticky??
moj syn bude mat o dva mesiace 2 rocky, a 12,5kg..........a vymysla strasne s jedlooom
Moja Sofi má 2 roky aj 9 mesiacov a váži 12 kg 😅 . Takže sme na tom podobne. A čo sa týka jedla, tak zo všetkého zobne ako vrabček. Málokedy sa poriadne napapá. Keby som sa jej 2 dní neopýtala, či nechce papať, tak ona by tie 2 dni ani nejedla ☹ . Jediné, čo zje na kilá, sú momentálne mandarínky, no ale čo už z toho priberie 😀 .
Ahojte. Naša dcéra má 2 roky a 7 mesiac a váži 15 kg... Ale nemá nejaké faldy alebo tak...pri svojej výške okolo 1 metra to na nej nejako nevidno - je o niečo vyššia aj ako jej rovestníci chlapci... Kamarátkin syn má 2 roky a 9 mesiacov a váži 13 kg. Ja si myslím, že je to individuálne a kým detská doktorka nedáva nejaké avíza... tak je to ok.
Moja dcéra má 8 mesiacov a 10 kg.....je to veľká jedáčka po tatinovi 🙂
moj bude mat 8mesiacov a ma nieco cez 9 kg 😉
Moja dcérka má 9 mesiacov a len 7,5 kg ☹ a pritom sa narodila s váhou 3700g. Ale nevyzerá na to, na pohľad je bacuľka, aj faldíky má, dokonca aj dosť zje. Teda určite viac ako staršia v jej veku, hoci tá mala oproti nej o kilo viac. Ja fakt netuším, kde sa to jedlo v nej stráca 😲 .
Mala ma dva roky a 13kg...
@bubinkaaa Saska mala v tom veku tiez tak 12,5kg... co ti poviem, ona je krpec, aj lahka vaha, nikdy sa to nezmenilo. Musis si prirovnat vysku k vahe a az potom to hodnotit, lebo su 2 rocne 95cm deti a nasa mala v 2 rokoch presne 80cm/12kg presne.. takze neporovnatelne. Dnes ma inak takmer 6 rokov, 105cm a 15,4kg... co na to dodat...krpec mensi od nej na tomto svete asi nebeha. Ale nijako jej to nevadi 😀 Stale rozprava, aky je jej brat krpec a ona aka je velikaaa 😅
4 mes 3 tyzdne 7kil tiez vravia ze malo, no mne sa zda akurat
@lucka1987 preboha a koľko čakajú, že má mať? 😲
@evicaevica 😀 😀 😀 v okoli co ma rovesnnikov maju cca 8,5 kila dokonca aj 9 kil.. on je najmensi z nich.. al dlzkovo rovnako
@lucka1987 no ale predpokladám, že ty kojíš a oni sú na UM, alebo sa mýlim?
moja bude mať 2roky a váži cca 11kíl..je taká akurát,bystrá,rozumná a zdravá,som spokojna 🙂
my budeme mat 2 roky a ma necelych 14kg a vyska 90cm
tak moja ma 22mes a 9,5kg... no nic nenarobime 🙂 ked mala rok tak mala 7,3kg 🙂
@evicaevica prave naopak 😅 my na UM a oni koja
Moja neterka má 2 roky a 4 mesiace a má tiež 12-13 kilkov. Niekedy sa vie napapať, že dospelý by s tým čo zjedla mal problémy a inokedy celý deň nepapá nič. Minule dokonca bracho vravel, že 3 dni ju len naháňajú, zje 2-3 lyžičky a už nechce. Takže presný obraz tvojej dcérky. Môj syn je zasa o rok od nej mladší a má 11,5 kg. Takže ju už dobieha.
no babule, tak to je fakt vrcholne individualne. nasa ma 10 mesiacov a len nieco cez 8 kil. vsetko co zje vytrasie pri pohybe 🙂
@lucka1987 Tak to som prekvapená, lebo deti zväčša viac priberajú z UM. Aha, ale vy ste ešte maličkí, ono sa to tuším otáča neskôr, kojené zo začatku priberajú viac a potom sa to spomalí a naopak. Ale aj tak si myslím, že tvoj je riadny papkáč. To ja s mojimi babami o takej váhe môžem len snívať 🙂
🙂 🙂 tak my mame 3,5 roka presne a vaha 14,2 kila..... ked mala rok vazila 9 kil 🙂 🙂 🙂 nestazujem si..... 😵 😵
moja Natalka bude mat 16mesiacov a ma 11kg. ale ona zje vsetko co ju nezje 🙂 pri narodeni mala 3650g
Moja ma 4 roky a 4 mesiace a vazi necelych 15 kilou. Ale zato bracek ma 5 mesiacou a ma 8,5 kila. 😀 😀 😀
moja Miska ma 2 roky a 4 mesiace a vazi 17 kg ale nieje moc gulata aj ked polievky vie zjest viac ako ja :D
@lucka1987 No tak tu to máš. Veď ty si mala drobčeka. Nie som žiadny odborník, ale myslím, že je to v úplnom poriadku. Môj valibuk priberal cca kilko za mesiac. To priberá aj tebe, tak si nevšímaj reči z okolia. Aj moja svokra mala vždy reči, že druhé detičky sú silnejšie, čo mi ale vždy išlo strašne na nervy. A pritom mal Dalko vždy veľké zárezy na rukách aj nohách a ak je spokojný s priberaním pediater, tak nie je čo riešiť. 😉
teda aby som bola presnejsia 12,8 kíl...