ahojte chcem sa spytat mam chlapceka mal uz rok a bojim sa ze malo pribral ked sa narodil mal 4000kg a teraz ma nieco cez 10000kg doktorka vravela,ze pekne pribera tak ako ma je v poriadku zdravy ale som citala,ze do roka ma mat 3nasobnu vahu ako sa narodil a nema ci to je v poriadku.dakujem
fu 10000kg to je vela 😀 😀 😀 ale nie bez srandy vahu ma v pohode neboj sa .moj maly ma za chvilku 2 roky a ma 11,5kg
dieta ma mat 10000g ked ma rok .. pre niekoho je to 5nasobok pre ineho 2nasobok .. je to uplne v poriadku
nerieš prosím ťa má toľko koľko má mať.načo sa stým stresuješ?moj syn pôrodná váha 2450g v roku 8510g.dcérka pôrodná 2800g a ročná 8100g
Môj sa narodil 2.850 g (je z dvojčiat), teraz má 14 mesiacov a má cca 10,5 kg. Ročný mal necelých 9,5 kg.
Syn mal cez 4 kg keď sa narodil a teraz má 11 a tiež to nieje 3 násobok , podľa toho sa neriad , deti čo sa narodia s väčšou pôrodnou vahou sa hmotnostne do roka vyrovnajú iným deťom, všetko je ok je to priemerná hmotnosť ročného dieťaťa.
ja mam 12mesacneho syna a ma okolo 9,5kg a to je taky baculko,kazde dieta je ine a tvoj je urcite akurat,ani malo ani vela,neries vahu a cm ako zeny tu,je to zbytocne aj tak to neovplyvnis
nasa mala 10540 je to oki vaha ked ti to povie doktorka..mala mpri narodeni vazila 3420kg 51 cm ja si myslim , ze je to oki , berie sa do uvahy aj vyska dietatka 🙂
ze aky pekny preklep 🙂) 4000kg a 10000kg....ved to je krasne krmene babetko🙂
moj maly ked sa narodil mal 4.5 kg a ako rocny mal 12.5 kg 🙂
uplne v pohode 🙂 nas mal 4,5kg a na 11m mal aj 11kg, teraz na 16m mal 12kg 🙂 ked zacinaju lozit a chodit tak menej priberaju. Nasa lek. mi povedala, ze v 2.roku priberu deti tak 2kg.
pridávam sa k názorom, aby si to neriešila, je to v poho..moja malá mala por.vahu 3kg, v roku 8,5kg a terza má 16 mesiacov a len 9,5 kg....každú chvilu ju nahanam s jedlom a nepomáha, málo papká. Ale ináč je veľmi živá a šikovná 😉
ma o kilo viac ako moj, ktory sa tiez narodil taky velky. takze ste v pohode, nie?