Ahojte. Moj syn este nema ani 2 roky a uz mu vadim.som s toho v depke.koli peniazom sme byvali teda este byvame par mesiacov s mojou mamou a jej partnerom.akonahle niekto pride domov som neviditelna priam ma vyhadzuje z izby.to nehovorim ked je doma ocko to mu vadi ze vobec dycham..mali ste taku skusenost??.trva to uz skoro rok.tesim sa ze mam cas na domacnost lenze radsej by som ten cas stravila s nimi..
Boze, co by som ja dala zato, aby som bola neviditelna!!!!!
Moje drahe dieta ma obdobie, ze chodi so mnou aj na zachod, ani tam nemozem byt chvilocku sama!
Ved ten cas vyuzi a chod na kurz jazykov, uctovnictva, alebo chod cvicit
Tak ked sa napr. radsej hodi ozem ako keby mal byt so mnou pol minuty lebo ocko chcel ist na zachod..tak to zaboli.
@janka2804 A ako sa sprava, ked je len s tebou? Lebo ak je "normalny" a podla tvojich predstav, ked si s nim sama a takto sa sprava, ked pride domov aj ocko, ver mi, ze je to uplne bezne spravanie. Moja mala to robi doteraz, ked sme spolu same, je super, zlata, pocuva ma, ale ked pride ocko vecer, zavesi sa nanho a ani neviem, ze ma dieta. Kazde rano vstava s nim o siestej, aby spolu ranajkovali a minuly tyzden, ked som povedala, ze idem vstat aj ja a najem sa s nimi, strcila do dveri kocik, ze aby som sa nedostala ku nim 😀 .
Cakam druhe takze cvicit ani kavicka nehrozi...mozno som len preto precitlivena dakujem za odpovede..len mi je blbe ze teraz som mu chcela dat vsetku pozornost a on nema zaujem...
@janka2804 Hlada ocka, ved to je super, vies, ake by ti to bolo blbe, keby muz prisiel vecer domov a maly by sa ta nechcel pustit a byt s nim? On potrebuje aj muzsky vzor a chlapske hry, to od teba neziska. Pises, ze si tehotna a nechodis velmi na kavicky a pod., tak si lahni a oddychuj, vyloz si nohy, precitaj knizku, spi,... Tes sa z toho, ze ma tvoje zdravy vztah ku obom 🙂
....vsuniem sa k Vám na tuto debatu ak môžem 🙂 ja mám zas problém, že môj syn / 1r.,9mesiacov/ odmieta svojho otca ...trvá to cca od jeho 1r., proste, keď priateľ príde z práce ,malý ho odmieta, nemôže ho chytiť na ruky ,normálne niekedy začne plakať aj keď sa len na neho pozrie .... to isté robí aj keď sa ráno ,alebo poobede zobudí ... myslela som, že je to len nejaké jeho divné obdobie ale už to dosť dlho trvá a priateľ je s toho už dosť nešťastný 😖
Toto iste robí aj pri mojich rodičoch ,dedo si s ním môže robiť čo chce, malý ho zbožňuje ale babka sa ho nemôže ani chytiť 😝 pritom babka ho ma moc-moc rada a tiež jej je to nepríjemné, veď sa jej ani nečudujem 😕 K rodičom chodím občas a vždy sú pri ňom obaja, tak nemyslím si ,že by mu dedko bol vzácnejší 🙂 mam ešte 2 staršie deti a takýto" problém" som s nimi nemala .... samozrejme keď malý ostane s priateľom sám, je ok, síce chvíľku poplače ,keď odídem, ale potom je normálny, pokiaľ neprídem 🙂 Nie som si ani vedomá ,že by mu priateľ alebo moja mama nejako ublížili 🙂
Asi to beries velmi citlivo ale to je dost bezne. Teda moji chlapci ma zboznuju a v krizovych situaciach nechcu nikoho len mamu, v pripade choroby to iste. Ale zivo si pamatam ked som bola doma s nimi a manzel prisiel vecer z prace, aj zabudli kto som co som a uz k nemu a ja som bola neviditelna. 😀
@nela1979 To je teda vacsi problem ☹ . Netusim, ako nanho, ale nevidel to u niekoho? Resp. nepohadali ste sa pred nim, nekricali? Ci si konkretne osoby nespojil s nejakym zlym zazitkom a preto ich odmieta. Ani nam dospelym nie su vsetci sympaticki. Viem, ze to nie je velka utecha, ale v tomto veku je iste, ze z toho vyrastie a dovtedy ho skus nejako opatrne zapajat, pripadne mu vela pozitivne rozpravat o ockovi a babke, hm?
Ahoj,u nás je to isté,ako náhle niekto príde už ma napusti do detskej,už neexistujem 😀 ja si to skôr uzivam 😀
@janka2804 uf, to verim, ze ta zamrzi. Moja mala skor take maniere, ze ked som doma, tak chcela posielat prec muza. Ale vysvetlili sme jej, ze takto sa s nim a vlastne ani s nikym bavit nemoze, takze uz ho nikam neposiela, ale hra sa viac so mnou. On je s nou, ked idem do prace, takze akonahle zavriem dvere, tak uz su najlepsi kamarati. 😀
@domak2 tak ja mozem pri nich len dychat zapojim do hry mi nedovoli; bolo to velmi placlive dieta takze potom mi nenapadne aj muz dava najavo ze nech ich necham..ze im je dobre..na jednej strane chapem aj mne je uz najlepsie ked je v robote ale na druhu stranu je to moj muz chcem byt s nim moj syn tak som sa na nho tesila a mam ist radsej pratat.popratam ked bude spat nemam s tym problem vsak to pocka..
@janka2804 tvoj muž mu musí ukázať, že patríš k nim, že ťa miluje, nech ťa objíme, pobozká a nie aby ti dával najavo, aby si ich nechala. Uvidíš, ako bude malý reagovať, keď ťa bude muž objímať. Ak podíde k vám, chyťte sa za ruky všetci, alebo sa objímajte všetci, ak by mal tendenciu ťa odháňať, tvoj partner to nesmie dovoliť. Tak isto keď sa idete hrať, budete sa hrať všetci traja, inak sa hra zbalí. Tvoj syn musí vedieť, že sa máte radi všetci navzájom, že láska jeho otca k nemu sa nemení, aj keď má rád teba. Bolo by dobré to stihnúť ešte do príchodu súrodenca. Môže sa stať, že bude žiarliť a jeho vzťah sa otočí o 180 stupňov, ale môže sa stať aj to, že bude otca od súrodenca odháňať a nárokovať si ho iba pre seba.
Ak si s nim cele dni doma, predpokladam ze nepracujes jes normalne ze hlada aj inych....bud rada ze nie je zaveseny len na tebe....a mozno tie hnusne pohlady ani nie su hnusne to si len myslis ty lebo uz nie stredobodom zeujmu ked je doma otec....a co sa tyka hadzania o zem obdo ie vgdoru a treba urcit hranice mozno by stacilo keby ocko povie ze aj mamka sa chce hrat
Ahoj, viem presne o čom píšeš. My sme to urobili tak, že ma manžel začal zapájať do všetkých aktivít, ktoré spolu so synom robili. Všetko varenie, upratovanie, oddychovanie išlo bokom, dôležité bolo znovu "nakopnúť" náš dovtedy super vzťah. Zo začiatku to bolo ťažké, ale postupne sa to zlepšilo. Dokonca sa nám vyplatilo to, že keď manžel prišiel domov, robil niečo úplne iné, zámerne sa nevenoval synovi a tým vytvoril priestor pre mňa. Z manželovej strany to bolo veľmi ťažké a veľmi dobre viem, ako vtedy trpel, ale robil to pre mňa. A myslím, že práve to pomohlo. Možno to bol extrém, ale pomohol. Teraz je náš vzťah opäť skvelý a veľmi za to ďakujem manželovi.
Myslím, že je to dobre, že to chceš riešiť a nenechať to len tak, že to obdobie prejde. Ja osobne si myslím, že ak vznikne nejaký problém, treba sa mu venovať v danej chvíli. Tak sa drž, dúfam, že sa váš vzťah so synom zakrátko opäť naštartuje.... 😉
@janka2804 ahoj, ja sice mam synceka velmi malickeho, ale bojim sa presne toho co ty opisujes. Manzel ma uz teraz k malemu velmi silny citovy vztah a bojim sa aby maly vo vyssom veku mna akceptoval a nevyzadoval si neustale otecka.
Tebe by som poradila asi len tolko anby ste mu s muzom ukazovali, ze sa mate velmi radi a naozaj velmi by mohlo pomoct to spolocne objimanie v trojici, hranie sa spolu v trojici, kludne aj rozpravku vecer pozerajte vsetci traja spolu na gauci, len aby ste boli spolu.
Malemu skuste s manzelom ukazat, ze aj ty si pre nich velmi dolezita a bez teba to nie je ono, ani to hranie, ani uspavanie.....
Drzim ti palce aby ste mali spolu vsetci traja-styria krasny harmonicky rodinny zivot.
A to na zaklade tohto usudzujes, ze malemu prekazas??? Podla mna je to uplne bezna reakcia dietata, ked je s tebou cely den, je uplne jasne, ze vita kazdu zmenu a dalsiu tvar. Bud rada, ze nie je na tebe nalepeny a vyuzi ten cas pre seba, nech sa ocko so synom zahra a ty si zabehni na kavu alebo sa venuj nejakemu konicku.