V ktorej škôlke, alebo v jasliach v Žiline sú voľné miesta?

bajka411
27. apr 2016

Dobrý večer,
mamičky, prosím Vás, neviete podariť nejaké jasle,najlepšie škôlku ideálne niekde blízsko centra v Žiline? Máme 27 mesačnú dcérku, ktorá bude mať vo februári 3 roky a chceli by sme ju prihlásiť do škôlky. Najlepšie by bolo,ak by ju v tom februári prijali,ale viem,že prihlášku musíme podať už teraz. Problémom však je,že nie sme zo Žiliny, len tu bývame. Bez pobytov. A v škôlkach sa uprednostňujú podľa obvodu. Neviete,kde by mohli zobrať aj takýchto "cepečakrov"? Ďakujem

magua
28. apr 2016

Dobre ranko. Co ja mam skusenosti tak je velmi tazko umiestnit dieta v polke roka do zariadenia. Pretoze v septembri maju vzdy plno a jedine al by sa niekto odhlasil/odstahoval tak vezmu dalsie dieta. Pripadne dat dieta do jasli od septembra2016 do augusta 2017 a potom preradit do skolky od sept. My sme to urobili nakoniec tak. Odporucam jasle oproti auparku na bulvari tusim ulica okruzna. Skusene zeny a naucia dieta vsetko.

timea7
28. apr 2016

@bajka411 obávam sa, že ak to nebude súkromná škôlka, tak sa tvoje šance umiestniť dcérku v škôlke rovnajú nule. Nemáte tam trvalý pobyt, dieťa ešte nemá tri roky a počas roka deti MŠ prijímajú len výnimočne, ak sa niekto odsťahuje 😖 ,možno skúsiť nejakú dedinskú MŠ v okolí.