V akom veku začali vaše deti "cestovať" v postieľke?

kika1111
10. júl 2012

Ahojte.. dnes ráno som sa zobudila a bola som v riadnom šoku.. náš malý má 5 týždňov a už cestuje v postieľke. Včera som sa zobudila a hlavičkou ležal tak ako mal a nožičky mal úplne mimo monitor dychu..dnes ráno už bol otočený o 90 stupňov. 😕 Hlavičku mal pri mne a nožičky zas na boku postielky z polohy
" I " bol v polohe " - " ... tak sa pýtam čo bude zajtra.. 😅 nie je to ešte skoro?? ako to je s vašimi detičkami?

zzzz128
10. júl 2012

no aj môj sa točí kade-tade 😅

jasminet
10. júl 2012

nas maly ma 2 tyzdne a dnes v noci som ho nasla inak ako som ho ukladala... tiez som oci vyvalovala... ale to asi tym, ako reve a kope nohami kym sa k nemu domotam 😕 😅 pri dcere som to veeelmi dlho neriesila, toto babo je nejake rychle 😀

gubcikova
10. júl 2012

môj už cestoval v pôrodnici.sestričky ho nemohli udržať na mieste.vždy bol natlačený na mrežiach s hlavou

31majka12
11. júl 2012

moj zacal cestovat v posteli ked mal 8 mesiacov,ale myslim ze kazde dieta je ine...

lucka1987
11. júl 2012

okolo5 mesiaca 😉

mahmulienka
11. júl 2012

no nasej mladsej dcerke zvonil monitor dychu pravidelne v druhom mesiaci, kedze sa mi vzdy odpazila niekam do rohu (v maternici bola zakliesnena hlavickou a akoby hladala pristor, kde si ju aj tu, vonku, niekam zastrcit). no a od 3. mesiaca sa mi zacala otacat a spavat na bruchu. ale dr. mi vravela, ze to nemam riesit a nemam ju prevracat, kedze sme mali ten monitor.

palomka
11. júl 2012

ja mam zajtra 4m 🙂 chlapceka a od kedy sa vie pretocit na bok a brusko tak je to katasrofa, stale sa otoci v postielke priecne a potom si tlaci hlavku ako kope nohami a budi sa na to 😒

lutia
12. júl 2012

my sme zacali cestovat ked sa mu uz nechcelo lezat, ze chcel sedkat aj ked si sam sadnut nevedel

zuzi0911
12. júl 2012

my tak od mesiaca, ateraz mame 17 mesiacov a cestovanie ju neprestava bavit. zato mna ano 🙂

tina2
12. júl 2012

Môj má už 2 roky a od 1 mesiaca sa postupne zdokonaľuje v cestovaní...ešte stále za noc precestuje všetky kúty svojej aj našej postele, niekedy ho v noci napravím, ale do rána je aj tak úplne inde 😉

stronza
19. júl 2012

ako 2m
😀