V akom veku vám dieťa povedalo, že vás ľúbi?

japata
24. jan 2024

Ahojte, v akom veku vam dietatko povedalo prvy krat mama lubim ta ?

konikkon
24. jan 2024

@japata keď mala 1,5 roka

vyrovnanaosoba
24. jan 2024

Keď už plynulo rozprávali. Asi v 2r.
Zrozumiteľne.

amelia89
24. jan 2024

okolo 2 a 1/4 roka. uplne si to pamatam.

tramtada31
24. jan 2024

Asi okolo 1,5 roka, ale relatívne rýchlo hovoril?? Deti opakujú to, čo počujú a tak je im to prirodzene hovorit. Napr. Sme boli na koncerte Petra nagyho, kde mal pesnicku tu o zadku. Syn všetkým potom hovoril, že majú krasny zadok, aj cudzim 🤣🤣🤣 to sme si vysvetlili, že to neni vhodne 😀 od 3 rokoch mi zas zvykne hovorit, že maminka, ty si taká krasna, keď sa na mna zadíva, alebo že ty si najkrajsia na celom svete. Je to veľmi mile a tá krajsia cast materstva 😀

mabenn
24. jan 2024

dieta sa nenarodi s informaciou o tom, ako si ludia na svete prejavuju lasku a akymi slovami...dieta ta bezhranicne miluje od narodenia, pretoze sa vnima ako tvoja sucast - prvy rok uplne, casom sa oddeluje, ale mama je mama...deti opakuju slova a prejavy, ktore vidia, takze u niekoho opakovanie tohto prejavu moze byt skor, u niekoho neskor, u niekoho v tejto forme vobec, ale laska tam je...pre mna nie je dolezite, aby to dieta povedalo, ja tu lasku vnimam od narodenia, ako formu jeho puta voci mne...ale prejavujeme si takto aj verbalne lasku od kedy rozprava vo vetach cca

vyrovnanaosoba
24. jan 2024

@mabenn presne tak. Veľmi pekne napísané.

koniarova
24. jan 2024

A načo to potrebuješ počuť? Snáď stačí,že to cítiš

terka224
24. jan 2024

@japata pri dcérke si nepamatam ale určite skôr ako syn. Ten bude mať teraz 2 roky a už dobré 2-3 mesiace príde za mnou, zavesí sa mi na krk a povie "ľúbim" 🥰❤️ najkrajšie momenty ❤️

slavomira236
24. jan 2024

@japata syn uz nepamatam kedy ale stale ma 10 a ked ide spat napeiklad aj 3 ktat mi povie..dcerka 6rocna ona na taketo nieje mozno 2krat mi to povedala. Ona sa nerada ani stiska a ked jej da niekto pusu na lice utoera sa. Musi prist ona sama pobozkat ked sa jej chce inak jej to vadi a zlosti sa

nyphadora
24. jan 2024

@japata v 3,5 roku 😂

mamamasama
24. jan 2024

Keď mal okolo 3 rokov.