Ahojte, zaujíma ma v akom veku - rokoch alebo mesiacoch išli (alebo pôjdu) vaši drobci do jaslí, resp. nejakého zariadenia pre deti od 1 do 3 rokov. Ďakujem 🙂 Pekný deň.
Aj ja chcem dať do škôlky od septembra, bude ma 2 roky a 2 mesiace, ak ma vezmú do práce. Mám aj obavy, či nebude uplakaná a či nebude chorľavá.
od 16m, sukromne jasle
od 6 mesiacov, sukromne a potom mestske jasle
od 12 m sukromne jasle
1,5rocna isla... potom sme ostali doma, kvoli chorobam a isla do inych 2r2m a je tam dodnes 🙂))
Ahoj môj malý nastúpil do mestských jaslí ako 21 mesačný. 🙂
Syn nastupil do mestskych jasli ako 21 mesacny, dcera nastupi (dufam do tych istych), ked bude mat 18 mesiacov.
Syn bol prvy rok v jasliach castejsie chory, druhy rok uz ovela menej, teraz prvy rok v jasliach si doniesol domov akurat sopel, nic ine 😉 Kedze dcera je vo vstyku s ludmi od narodenia, aj detmi, predpokladam, ze bude este menej chora ako bol vtedy syn.
Mestske jasle preto, lebo nam tieto boli najsympatickejsie a splnali vsetky nase kriteria, a boli sme velmi spokojni.
18 mes. sukromne jasle a druha pojde tiez v takom veku, nemala potom vobec Problem so statnou skolkou od 3 rokov,ziadny cirkus 😉
moja tiez sv 18 mesiacoch, tiez sukromne jaslicky, zvykala si nejake 2-3 tyzdne a potom sa uz na deticky tesila. A so skolkou nebol neskor ziadny problem. Ziadny plac, ukazkovy nastup s usmevom 🙂
u nas syn od 17 mesiacov statne jasle, potom plynule prechod do skolky, dcera od 13 mesiacov sukromne jasle a od 2 rokov skolka bez problemov.
staršia dcéra začala chodiť do mestských jaslí v 19mesiacoch (nemali sme žiaden problém s nástupom do jaslí , v pohode bez plaču) a mladšia nastúpi do jasiel v septembri (28mesiacov)
..v 18 mesiacoch, sukromne jasle
Nasa sla v 5 mesiacoch
Mala isla v 18. mesiacoch do sukromnych jasliciek, adaptovala sa bez problemov, ale prvy pol rok bola dost casto chora, potom to preslo.
mestské jasle asi 17 mesiacov, začali sme po 2 hodinách a do dvoch týždňov už sme boli celý deň chorá bola len raz a to chodí od februara.....
náš syn išiel ako 22 mes. a bol úplne v pohode od začiatku, kolektív sa mu páčil a potom plynule prešiel do škôlky po 3.roku
isla ked mala 12 mesiacov, hoci byvala chora prvy polrok, teraz je to uz ovela lepsie...
moja sla ked mala 9 mesiacov 🙂
dcéra v 7. mesiacoch.
U nás chodia od 9mesiacov - súkromné
no mne akurat zajtra nastupuje dcerka do skolky ma 2,5 roka