Ahojte, vie mi niekto poradiť, ako v akej polohe mám chovať 4,5 mesačného synčeka. V zavinovačke už nie je, a na rukách mi je poriadne ťažký. Môžem mu dať mliečko z fľašky po ležiačky alebo by mal mať hlávku trochu vyvýšenú?dakujem za všetky rady
vsak si sadni do kresla tak aby si mala podoprete lakte a problem vyrieseny
comi,
nájdi si polohu, ktorá vyhovuje vám obom. Dieťa by malo mať zvýšenú polohu.
ja som bud sedela v kresle s malou na kolenach vankus na kojenie pod nou som si vyskladala, aby mi to bolo pohodlne, alebo poleziacky,
a vonku na lavicke som si davala tasku pod ruku aby mala hlavku vyssie a ja si ju mala o co opriet, tak mi aspon nebola tazka
ahoj comi... ja som môjho drobca krmila väčšinou na rukách. Aj teraz keď ma už 9 mes. a skoro 11 kg, tak mu dávam mliečko na rukách. Tak sme naučení, že pri dudľaní z fľaše zaspava 🙂
Viac menej som kôli tomu na rukach krmila, lebo keď som ho dala ľahnúť na vankúš, tak bol stále v pohybe, bol nespokojný, vrtel sa a dosť mi potom vracal a na rukach bol pokojnejší.
Myslím, že je dobré, keď je hlavka vo vyšej polohe, ako žalúdok, kôli tomu, že keď sa nahlta vzduchu, tak ten vzduch je hore v žaludku, tak si po papaní len odgrcne a nevracka... Teda u nas to tak fungovalo 😅
/občas som krmila na veľkom vankuši zohnutom na poly 😉 /