V akej polohe papať z fľaše v 4,5 mesiacoch?

comi
13. jan 2010

Ahojte, vie mi niekto poradiť, ako v akej polohe mám chovať 4,5 mesačného synčeka. V zavinovačke už nie je, a na rukách mi je poriadne ťažký. Môžem mu dať mliečko z fľašky po ležiačky alebo by mal mať hlávku trochu vyvýšenú?dakujem za všetky rady

janetty
13. jan 2010

ahoj comi... ja som môjho drobca krmila väčšinou na rukách. Aj teraz keď ma už 9 mes. a skoro 11 kg, tak mu dávam mliečko na rukách. Tak sme naučení, že pri dudľaní z fľaše zaspava 🙂
Viac menej som kôli tomu na rukach krmila, lebo keď som ho dala ľahnúť na vankúš, tak bol stále v pohybe, bol nespokojný, vrtel sa a dosť mi potom vracal a na rukach bol pokojnejší.
Myslím, že je dobré, keď je hlavka vo vyšej polohe, ako žalúdok, kôli tomu, že keď sa nahlta vzduchu, tak ten vzduch je hore v žaludku, tak si po papaní len odgrcne a nevracka... Teda u nas to tak fungovalo 😅
/občas som krmila na veľkom vankuši zohnutom na poly 😉 /

prasiatko30
13. jan 2010

vsak si sadni do kresla tak aby si mala podoprete lakte a problem vyrieseny

atrami
13. jan 2010

comi,
nájdi si polohu, ktorá vyhovuje vám obom. Dieťa by malo mať zvýšenú polohu.

babulina
13. jan 2010

ja som bud sedela v kresle s malou na kolenach vankus na kojenie pod nou som si vyskladala, aby mi to bolo pohodlne, alebo poleziacky,
a vonku na lavicke som si davala tasku pod ruku aby mala hlavku vyssie a ja si ju mala o co opriet, tak mi aspon nebola tazka