Ktorá z Vás má chuť sa zapojiť do projektu s mojim Nikolasom ?
S mojim knihomolom hladáme➡️➡️ 6 ⬅️⬅️z Vás,ktorí si radi čítate so svojimi detičkami a chceli by ste sa spolu s nami zapojiť do krásneho projektu.Ide o to, aby ste kúpili jednu knihu konkrétnemu dieťaťu, ktorého meno a adresu Vám pošlem v správe. Urobíte radosť jednou knižkou a na oplátku dostanete pre svoje dieťa aj 36 kníh. Ak sa teda chcete zapojiť tak sa mi v komentári nahláste a ja Vám pošlem bližšie info v SS😉
Vhodné pre deti od 0-16 rokov. Po precitani sukrom. spravy mi potom potvrdte znova ci idete do toho ❤
@pribinak ako je to dobrý projekt si myslím noo ale je to na osobnom zvážení
Staci chodit do kniznice...a netreba nikomu nic kupovat.
@lucinka128 co ked dostanes 5 rovnakých knih? Alebo 10 ročnému pride kniha ako pre rocne dieta? Ako donútiš ine matky, aby fakt poslali knihu? Uvedomuješ, ze nemas šancu dostať ani polovicu a nie 36 knih?
@pribinak tam sa píše aj vek dieťaťa ďalej v pokynoch a úplne iné uvidíme nič zato nedám nedám majland kúpiť jednému dieťaťu knižku
@lucinka128 nikto nekáže nikomu sa k tomu pripojiť
@lucinka128 kúp radšej svojmu a máš istotu. Alebo sa spoj s kamoškami a knižky si požičiavajte. Už som to zachytila aj na FB, ale je to hlúposť, prídeš o peniažky s najväčšou pravdepodobnosťou.
@zooeynka moja reč😉zápisné tento rok ja 3 E deti tuším 1. Dá sa použiť aj vzdelávací poukaz na úhradu. Pri našej spotrebe kníh, by sme sa nedoplatili😁 výber obrovský, dá sa už aj cez net rezervovat kniha za 0,20 eur. Najvýhodnejší vklad v mojom živote. 👏 Mne je skôr ľúto, keď počúvam aké sú knihy drahé a knižnici naháňam členov, lebo majú nedostatok.
Pyramída. Na konci bude vela sklamaných