Ahojte, viete mi poradit kde ste kupili uciacu vezu? Maly ma 14m a chceli by sme mu kupit uciacu vezu. Asi by som chcela nastavitelnu vysku tej plosinky, no neviem ako vybrat tu spravnu, pretoze je ich na nete od 40 po 150eur. Maly je dost akcny, bojim sa aj, aby odtial nevypadol. Dakujem 🙂
pripadne prosim napiste aj ked ste s tou svojou nespokojni
My máme vežu od pána, ktorý má na FB stránku Učiace veže pre deti. Máme verziu s 3mi tyčkami a stolíkom, začali sme ju používať okolo 16 mesiacov a používame dodnes každý deň (dcérka má 2a pol)Buď mi na nej pomáha variť a stojí alebo sedí a kreslí si keď má ten stolček a ja zatiaľ varím. Tým, že sa tá plošinka dá umiestniť až do 4 polôh využiješ vežu naozaj dlho. Stála okolo 90 eur, ale to bolo pred vyše rokom. Za mňa však jedna z najlepších vecí pre dieťa - netreba mu kupovať hračkársku kuchynku (tá stojí aj 50 eur). Z hľadiska bezpečnosti sme s ňou nemali problém a to je moje dieťa riadny živel 😃
My mame tiez typ s 3 tyckami ale bez stolika. Vyuzivame ju semtam ked varim a pyta sa hore. Ona sa pozera, hra sa s vecami co su v dosahu na linke, prip. mi vyjeda na co dociahne. Ale myslim si, ze ju viac vyuzijeme ked bude starsia a viac chapat. Teraz ma 16m. Zacala som ju pouzivat uz ked stabilne vedela stat. Odporucam s 3 tyckami kupit, miesto 2. Kupovali sme ju za 100e toto leto ale da sa aj lacnejsie.
📌