Ahojte prišla som k Vám po radu alebo či všetko robím správne. Syn bode mat zachvíľku 20mes a skúšame sa učiť cikat do serblika. Začala som tak že ráno staneme a hneď mu poviem že ideme robiť cik cik na serblik a tam obsedi s tým že vedľa neho som a čítam mu a rozprávam s knižky. Neviem presne 5-10min tam je koľko vydrží toľko sme tam ale nič nesprávy aj sám povie že cik cik tak si sadne oblečený aspoň tam sám od seba. Obsedi chvíľku a sup hore. Skúšala som nechať aj bez plienky a pekne mimo sme sa vycikali ale keď že ako táto nastojaka cikal chudák ale ten sok ale aspoň videl že tam niečo je. Len neviem ako to bude zanedlho a či mám počkať nakoľko čakáme 2 babo a ja čoskoro rodím tak neviem či to mám nehat až na rok ale to mi pripadá dosť dlho aby si nezvykol na pohodlie plienok . Len keď budeme mat na bud. Rok 3 tak aby mi ho vzali do škôlky lebo ja dosť tvrdohlavý. Baby ja hlavne by som potrebovala vedieť či keď sa narodí babo nebude šoku s tým cikanim nech sa nám nepokazí aspoň ako tak a ako ste to riešili tie čo ste mali maly vekový rozdiel medzi deťmi medzi našimi bude 20mes. Každá rada bude dobrá ......