Trojročný syn papá múku

mcakanka
4. máj 2015

ahojte, chcem sa spytat, co by mohlo chybat mojmu skoro trojrocnemu synovi, ked sa krmi mukou...stalo sa mi to opakovne pri peceni, proste mi z dosky pri valani cesta kradol muku...je to ok, ze len skusa, alebo mu moze nieco chybat? dakujem za nazory a skusenosti

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bonaqa2013
4. máj 2015

@mcakanka moja posledná dcéra tiež papaá múku má už 5 rokov. Myslela som , že je to len nejaký zlozvyk.

elisadavinci
4. máj 2015

aj moj už teraz skoro 8 ročný syn mi od malička ako dočiahol na dosku vždy jedol muku. nejak som sa nad tym nepozastavovala. aj ja som zvykla babke vyjedať surove cesto na sliže (muka+voda) ked som bola malá.

natalym
4. máj 2015

@mcakanka Chutí mu to.

jaruska8
4. máj 2015

@mcakanka Múka je super, aj moja mi ju kradne, dám jej do misky a papá a ja som múku tiež ľúbila.😃😃😃😃

mihula
4. máj 2015

@mcakanka no muka,vzdy lepsia ako supky zo zemiakov.Ak som nedala do ruky surovy zemiak,vzal si z kosa supky

siska53
4. máj 2015

@mcakanka normalka..chcu ochutnavat -ci uz muku,surovu ryzu...atd.. No a najradsej cesto.🙂
My to uz pozname,oni nie,zoznamuju sa..

jeennyv
4. máj 2015

@mcakanka neprikladala by som tomu doraz, deti spoznavaju a skusaju, poznam deti co jedia surove zemiaky olizuju kde jake farbicky, dokonca aj take co olizuju stenu.....bud rada, ze je to len muka....

mcakanka
autor
4. máj 2015

ok, dakujem, ukludnili ste ma, snad to nebude jest na kila 🙂

michaela1711
5. máj 2015

To aj mne robí že mi vyberá múku keď volačo pečiem. Myslím že oni len skúšajú rôzne chute.