Trojročný syn nosí plienky

jankajamka
6. okt 2017

Dobrý deň prosím o rady môj synček Jurko ide mať 3 roky a stále nosíme plienky.Poradte mi prosím ako sa zbaviť plienok.Uz sme skúšali čokoľvek má nočník a aj redukciu na záchod môže na tom sedieť aj hodinu a nič.V lete chodil v slipkoch myslela som si že mu bude vadiť keď sa pocika že mu to tečie dole nohami ale nie veselo si chodil ďalej aj taky.Starsi syn 5 rocny mu ukazoval ako na to ale nepomohlo.Ked sa pýtam že ideme cikať tak NIE dokonca mi donesie plienku ľahne si a zdvihne nohy aby som mu ju dala.Cikat a kakať vie dokonca aj povedať pekné keď idem ja na wc tak sa ma pýta či cikať už fakt neviem ako na to chceme ho dať do škôlky len toto nám bráni.S tím starším taký problém nebol prosím pomôžte mi 😢

zabulienka266
6. okt 2017

@jankajamka neporadim, mám ten istý problém s mladšou dcerou. Tiez jej to nevadí, keď ostane mokrá. Skúšala som všetko. Teraz to skúšam odmenou - cukrikom, ale vôbec nezaberá. So starším to tiez nebolo tak ťažké. Tak som tiež zvedavá na rady, lebo som vyskúšala asi všetko.

tony_tony
6. okt 2017

Ešte na to nie je zrelý chce to čas. Z toho co píšeš ste ale na super ceste ze si to uz uvedomuje a vie to popísať. Moj syn sa odplienkoval ked mal 3 roky a týžden presne a to zo dňa na den a úplne. Každé dieta je jednoducho ine a ma svoje tempo

marika39
6. okt 2017

Ahoj, mne mladsia dcera rovnako, mohla byt pocikana - pokakana, nezajem, vyskusala som vsetko, aj starsia sa ju snazila motivovat🙂ale nic. Ked mala po tretich narodkach, rano mi len povedala ze nechce plienku ale gatky a bolo. Takze myslim ze vsetko ma svoj cas, ked budu pripraveni tak uz plienku sami odmietnu. Ja som tiez porovnavala ze starsia bola odplienkova komplet ked nemala ani dva roky, takze som dufala ze to bude podobne, ale kazde dieta to ma ine. Mozno skor prestan nanho naliehat, daj mu trochu casu, a on na to pride sam ze mu je lepsie bez plienky. Podla mna to bude podobne ako u nas, lebo ked sam nechce neurobis nic😉

deana1
18. feb 2024

@jankajamka ahoj prosím ako si dopadla? riešim čosi podobné:(