Trojročného syna sa musím viackrát pýtať

25. okt 2021

Dobrý večer maminky mám synčeka ktorý bude mať vo februáry 3 roky, začína už celkom pekne hovoriť síce nie všetko ale pomaly to ide. Moja otázka znie že či aj vy máte taký problém že ak sa syn hrá tak napríklad sa ho musím aj 5x pýtať či bude papať, alebo či ideme vonku. Proste akoby ma nevnímal. Alebo ak sleduje telku tak tiež sa ho musím niečo pýtať aj 3x. Je to v pohode ? Dakujem.

labocca
25. okt 2021

ano je to uplne v pohode..je zaujaty hrou,sustredi sa na danu hru. Mne sa stava to iste🙂).
Aj mi odpovie na nejaku otazko,ze ano a v zapati,ze mami prepac, nevnimal som,tak nie🙂)).

nwnw
25. okt 2021

U nas je to dedičné. Aj jeho otca sa musim niekedy 3x pytat. Chlapi pocuju iba to co chcu.

mima1
25. okt 2021

Skor by bolo divne keby pocul hned 1krat 😂😂😂

maminastatinom
25. okt 2021

Neboj sa, ja mam doma dvoch synov, 3 a 8 plus manzela a tiez sa musim vsetko pytat minimalne 5 x a ked sleduju tv tak odpovede sa niekedy ani nedockam. Chlapi...

buberova
25. okt 2021

Joooooj toto aj s niektorými dospelými mám

mariaveronikag
25. okt 2021

je to normálne, je zaujatý hrou a nevníma. Niekedy pomôže ak ho oslovíte po mene a vrátite do reality, až potom položíte otázku, ale ani to nezaberá vŽdy.

nadazdi
25. okt 2021

Aj ja sa s týmto javom stretávam, ale u manžela.. detí sa teda radšej už nič nepytam 😂

lienkashoppingqueen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
euka210
25. okt 2021

No nevnima...to je uplne bezne aj u dospelych.

marianna_peskova
26. okt 2021

Detto. Tiež sa musím trojročného syna pýtať aj trikrát, kým mi odpovie. Na druhej strane, stáva sa to aj mne. 🤣

marianarem
26. okt 2021

Ano, aj syna aj manzela vie velmi vcucnut to, co robia. U maleho aspon vidim, ze nereaguje, no manzel mi niekedy aj odpovie a potom zistim, ze bol na autopilotovi a ani si to nepamata 🙂 Na druhej strane som rada, ze sa vedia sustredit a nechat sa pohltit.

marlent
26. okt 2021

Moj tiez trpi selektivnou hluchotou 🤣😂 presne ako jeho tato😂 najviac sa prrjavuje ked po nich nieco chcem

ankare
26. okt 2021

Je zaujaty hrou alebo telkou, nevníma Ta. Je to normálne. 🙂

wonder13
26. okt 2021

Áno, aj môj 2 ročný toto robí. A čítala som ze treba počkať na očný kontakt, keď sa pozrie tak vtedy položiť otázku 🙂