Topánočky z Lidl. Aké číslo kúpiť?

monika15
26. sep 2011

Ahojte baby potrebujem rychlo poradit kym je akcia v Lidl,
maju tie topanocky na zlave na zimu za 14 euro,
maly ma 11.5 cm nozku ake cislo mam kupit?

22-ky??????

kupujem to na dialku pls.... poradte... prababka tu ide v decembri a snou si to chcem doniest 🙂

Dakujem vopred.....
tie chlapceske hore na fotky....

melly88
26. sep 2011

Ahoj,veď zober meter,hanba,nehanba a zmeraj si ich 😀 to je jediné ako sa dostaneš k odpovedi,číslovanie je všade iné...
@monika15

monika15
autor
26. sep 2011

@melly88
aha v obchode zmerat dobry napad 🙂) Diki

zuzanockamt
26. sep 2011

@monika15 22 ky budu velmi velke, nas krpec ma dlzku chodidla 13 cm a nejake drobne a 22 su mu este volne

monika15
autor
26. sep 2011

@zuzanockamt
dakujem....
u nas su cislo 5 co maly nosi.....

ale to vsade inde ine cislovanie preto nemam rada tak na dialku... ale sa mi pacia :(

svetielkoand
26. sep 2011

@monika15 alebo mozes obkreslit nozku na papier, vystrihnut a v predajni primerat plus takym malym detom sa pridava 10 az 15 mm 😉

monika15
autor
26. sep 2011

@svetielkoand
dakujem moc....
🙂))

anjelicek26
26. sep 2011

@monika15 K velkosti nozicky k zimnym topankam pridavas +1,5cm teda u teba spolu 12,5cm co su este 21-ky topanocky, ale treba vyskusat dlzku stielky, aka teda je vnutorna, ako pisu baby, vyrobcovia si to casto znacia od buka do buka...

monika15
autor
26. sep 2011

@anjelicek26
dakujem....
tu kupujem cislo 5 a je tam ze European 22ky,
tak som kamoske nakazala 22ky predtym ona kupila a malemu su strasne velke....
takze ja som uz jelen z tych znaceny......... 🙄 🙄 😀 😀

anjelicek26
26. sep 2011

@monika15 - pri 11,5cm kupujes 5-ky??? Max ma teda 13cm nozicku a nosi este 4 1/2 a su mu dobre, v pätkach este dost plava.

Ved 11,5 nozicka to su 19-ky topanky, ved v tom musi byt ako v lodiach, alebo si mu ju zle zmerala 😕 Kukni ten link je tam do akej dlzky stielky je aka velkost topanky - ak zadam do 11.6 cm tak je to 19-ka... ty +1,5cm to su 21-ky na zimu

http://jumk.de/konfektionsgroessen/schuhe-kind....

monika15
autor
26. sep 2011

@anjelicek26
no prave vsade ine......

svetlankat
26. sep 2011

@monika15 11,5 je vacsinou 19tka

monika15
autor
26. sep 2011

@juliagregor
@svetlankat

Dakujem 🙂)

maca_p
27. sep 2011

@monika15

v tychto lidlovych topankach sa da vybrat vlozka, odmeraj malemu a babka nech odmeria vlozku v botke. vcera som ich kupovala ako nahradne boty na zimu 🙂 . + prirataj 1 - 1,5 cm ako rezervu. podla cisla sa neda jednoznacne povedat, ake je to cislovanie.

monika15
autor
27. sep 2011

@maca_p

Diki Moc 🙂) ja som povedala uz kamoske ze 20-ky 🙂)) tak dufam,ze budu dobre, lebo 22-ky domace su mu strasne velke..... 🙂))

sante81
28. sep 2011

baby neodporučam topánočky a ani sandálky z lidlu, oklamala som sa už 2x čo sa trhali a odporučam odložiť pokaldničny blok v pripade reklamácie. možno vám sadnu ako rit na serbel a budete spokojné ale ja som mala 2x negatívnu skusenost, lebo som chcela ušetriť. a neoplatilo sa

gubcikova
28. sep 2011

za tú cenu z lídla mám topánky s deichmanu

parvitas
28. sep 2011

@gubcikova to mas super... ja som v deichmanovi nikdy nenasla to spravne cislo, ani typ topanky... skor u batu som si vybrala. alebo v protetike.

ale mimochodom, bola som v lidli a tie topanky sa mi celkom pozdavali. kupili sme malej na zimu, este su jej trolinku vacsie (ale tak, ze sa tam zmesti aj hrubsia ponozticka), tak uvidim, aka je to kvalita...

alusha
28. sep 2011

ja som vyslala manzela, nech ich kupi obidvom synom, ale nie som z nich nadsena nejako, pre starsieho ok, aj tak mu este jedny na vymenu kupim... ale tie pre maleho som vratila, su dost tvrde a neohybne, maly v nich ani chodit nevedel 🙂 ale starsiemu sa zapacili a nosil ich po byte az do vecera na nohach... tak uvidime... malemu radsej doplatim a kupim pohodlnejsie...

leteku
28. sep 2011

Ja som tiež nakúpila pre obe deti a tiež som ich nakoniec vrátila. Malému sa do nich nezmestila nožička aj ked na dlžku boli dobré ale on ju má takú bacuľatú tak sa nedalo a pre malú som zase našla kaz na nich. Takže nemám ani jedny ☹.

olifcek
28. sep 2011

@monika15 ahoj. My topanky kupujeme vyhradne v obuve al.v zdrav.potrebach, ale co znacka, to ine cislovanie. Kludne je rozdiel aj 2 cisla. Vzdy si zmeraj vnut.dlzku topanky, nekupuj na cisla. Teda nie, ak nekupujes danu znacku pravidelne 😉

monika15
autor
28. sep 2011

@olifcek
aj Kamoska mi take poslala dost drahe.... ale teraz chcem nieco take..... 🙂)) Diki za odpoved......

pralinka25
28. sep 2011

ja som ich bola pozerat podrazka bola neohybna v tych malych cislach takze maly by chodil ako kozmonaut a a pata bola nespevnena. tiez som chcela aspon na prezutie ale nevzala som ich nestoja podla mna ani za tych 14 eur ☹

maca_p
28. sep 2011

pre nas budu ako druhe boty oukej, bude ich mat aj mladsi, su v jednom mesiaci. mne sa stalo minuly rok v daichmane, ze som kupila snehule a bolu uplne ale uplne na p.r.d. hned v prvej clapkanici pretiekli na totalku. bol zaciatok decembra, tak sme sa vybrali na nakup a mali jedno cislo a aj to dievcenske, len malemu uz bolo treba nieco kupit. predavacka nam opvedala, ze zimny tovar uz od septembra na a v dec. uz nicoho nebolo. tak som sa poistila.
zasa letne sandale som kupovala v deichmane, bobi shoes dokatoval mesiac po kupe, tak som dokupila elefant - mali akurat zlavu ale tie mi nechcel nosit.
do 2 rokov som kupovala tiez len zdravotne, okrem tych snuhul.