Ahoj mamicky.Pred nedavnom som prosila o radu ohladom mojho takmer 10mesacneho syna s upokojovanim.Moj syn ma od pol roka problem s upokojovanim sa pred spankom cez den aj v noci.Napriek unave cez den bol pre neho a vlastne stale je spanok problemom.Od siestich tyzdnov tahame tridsat minutovky cez den.Ide o to,ze cim je starsi,tym je to vsetko horsie.Popri piti mliecka na nocne spanie a caju na denne spanie so sebou neustale nabija,kope nohami,taha sa za vlasky,taha si oblecenie,skriabe ma a pod....ked uz spi(mimochodom cez den od 9.mesiacov)nie tridsat ale uz len 24min....spi nepokojne,problem je,ze to iste robi aj v kociku...24min.spi,potom sa strhne zo spanku,20min. na mna pozera a zase zaspi...este aj tych par minut co spinka je prerusovanych trhanim sa,skubanim ruckami...ma prosim Vas niekto podobne drazdive dieta?Lebo niekedy sa na to az zle pozera ako so sebou trha...Moorov reflex by mal byt uz davno za nami,no vyzera to presne rovnako.
informuj doktorku
Treba to prejst s pediatrom - on sa vyjadri, ci je to norma alebo vas odporuci k neurologovi.
Diskusiu son omylom pridala do zlej skupiny,ospravedlnujem sa. 🙂