Ahojte mate niekto skúsenosti alebo typ na tabuľu pre 2 rocne dieťa na kreslenie a magnetickú takú na stojane obojstrannú
Ahoj, ja odporúčam magneticku fóliu na stenu, mam 3,5r a 1,5r a obe tie tabule - stojany premiestnovali kade tade, takto to maju na stene, je to veľké a naozaj super, len taky tip, ak máte miesto 😊
Pridam sa sem ak mozem. Uz dlho nad tymto uvazujem ale myslim ze ho to bude bavit len zo zacatku a potom to bude iba zaberat miesto. Ta tabula na stenu co spomenula @daffodil3007 sa mi viac pozdava. Ako poznam nasho syna, najviac by ho bavilo tu tabulu tlacit ako vozik hore dole po dome.
@daffodil3007 mozem poprosit o link alebo fotku ze ako konkretne ta folia vyzera?
@andreatytler my máme 90x120 a je to super, https://www.unimagnet.sk/pokovana-folia-1200mm-...
@andreatytler aktuálne 😁 pri 2 deťoch stihnem aj teplú kávu vypiť 😊
@daffodil3007
A kam si to nalepila na stenu?
@sono2 áno, na stenu, ale môže sa aj na skriňu, dvere atď
@daffodil3007 Parada... idem hladt na amazone. Dakujem. Pozri na toho vasho krbca... uz ma takmer ceruzkovy uchop.... co ako sa to vola... proste ze nenedrzi tu fixku pastou ale prstami.
My sme kupovali v lidli takúto, z druhej strany je magnetická, bola ku tomu ešte abeceda, čísla...