Synček sa narodil v 30 týždni. Máte aj vy predčasniatko?

hula
29. máj 2012

ahoj mam predčasne narodene babatko narodil sa mi moj Samko v 30.tt a je v inkubatore,je hrozne´ked si nemozem privinut svoje dieta a ani sa nemam s kym podelit o svoje starosti a nepoznam mamicku ktora mala takyto predcasny porod,rad by som keby ste mi napisali nieco ,dakujem

lili777
29. máj 2012

Takých tém je tu určite viac, skús pohľadať. Každopádne držím palce, aby bol Samko v poriadku. Želám veľa šťastia, buď silná. Tvoje bábätko má obrovskú šancu na to, že bude úplne v poriadku a svojich rovesníkov dobehne. Len zo začiatku asi bude trošku viac bojovať,

ritusuk
29. máj 2012

Ahoj, kludne mi napis do posty (alebo aj sem, ale myslim, ze tem je tu dost). Ja mam dvojcata, tiez Samka 🙂 a narodili sme sa v 32tt, tiez mi bolo do placu, ked som ich videla v inkubatore, hlavne preto, lebo boli komplet prehadickovani a hrozne drobucki, Samko mal len 1900g a Ninka ledva 1100g, ale dostali sme sa z toho a dostanete sa z toho aj vy 🙂 Ani sa nenazdas a vsetko dobehne, tieto deticky su velki bojovnici a vedia ohromne napredovat, tie moje sa drali do zivota ako nic 🙂

kabulko
29. máj 2012

ahoj, mne sa sice matusko narodil v 35 tt(2230 g a 44 cm) ale aj tak viem ako ti je. hlavne hlavu hore, nas maly tiezdohanal velmi rychlo 🙂 . teraz cakame druhe a tiez sa bojim dokedy bude krpcek v brusku. kludne pis aj do ip ak chces.drz sa

danu
30. máj 2012

@hula pridaj sa do tem, na ktore ti dala linky katren