Synček (1,5r) sa bojí snehu

nikolanustakova
9. jan 2019

Maly sa boji snehu a vôbec netuším prečo len ho postavím na zem a už plače a pýta sa na ruky ...čo s tým? Nechcem ho Do ničoho nútiť aby ten strach nebol ešte väčší...stretli ste sa s tým alebo máte nejaké rady?

nelinka2009
9. jan 2019

@nikolanustakova neviem ti nic ine poradit len cas... robila to pred rokmi decembrova dcera... sneh si realne uzila ako stvorrocna a preslo to, tento rok by len sankovala, bobovala, ma uz 9... a teraz mi to robi 2 a pol rocny syn, robil to aj minuly rok... este, ze v BA az tak dlho sneh nieje 😆😅😂

0silvia0
9. jan 2019

@nikolanustakova nerieš, je to niečo, čo nepozná a nepáči sa mu to. Ešte sa nasánkuje, nalyžuje v živote dosť.

asia83
9. jan 2019

@nikolanustakova Je to normálne u detí. Naša sa minulý rok tiež bála, teraz si už v ňom veselo vykračuje.

pribinak
9. jan 2019

Lopatku, Kýblik a formicky a pohrať sa ako v piesku. Mozno sa mu to bude páčiť ;)

lady911
9. jan 2019

Véd je ešte maličký. Nové. Nepoznané. To sa stáva.

emma_932
9. jan 2019

Moj skoro 2r dnes detto. Sankovanie sa mu pacilo, ale chodit po snehu nechcel, pytal sa na ruky a chcel ist dnu. Snehu sa bal, bal sa ho aj chytit. Neriesim, ochotne som ho vzala do domu, ja sneh tiez nemusim.

lubi40
9. jan 2019

@nikolanustakova moj ma 4 roky. sankovanie sa mu paci, ale vadi mu zima a pyta sa domov...

nikolanustakova
autor
9. jan 2019

@nelinka2009 u nás bohužiaľ je snehu až až keďže bývame na Liptove a z balkónu vidím Chopok 😂😂😂
@pribinak problém je v tom že naposledy na Kapverdoch v lete keď mal 1 rok sa bál aj piesku 😔😣 dúfam že aj to ho prejde
@emma_932 tiež ho nenútim keď vidím že sa boji,my ale s priateľom zimu obľubujeme keďže bývame na Liptove a dosť často chodíme lyžovať aj snowboardovat,čiže aj keby som chcela ísť na svah a zobrať malého a moju maminu nech ho zabaví nemôžem lebo sa boji,a nechcem aby trcal len doma 🤷🏽‍♀️😔

emma_932
9. jan 2019

@nikolanustakova tak to chapem, ja som naposledy lyzovala na ZS a bola som jedna z najhorsich. My byvame pri BA, sneh je tu 2x do roka, ja radsej bazen a teplo. 😉

cickamon
9. jan 2019

@nikolanustakova moja sa minuly rok tiez spociatku bala to nemala ani 1,5 roka ale zacali sme gulovat nasu macku a potom tatika a tak sa jej to zapacilo ze strach ju presiel a sama zacala hladat zvierata po vonku 😀 (susedove sliepky si teda uzili kedze sa nemali kde schovat 😀 ) a sanky sa jej tiez rychlo zapacili

0silvia0
9. jan 2019

@cickamon neviem ci tento tvoj prispevok nechaju ochrankyne zvierat bez povsimnutia 😰

cickamon
9. jan 2019

@0silvia0 😀 ved nikomu sa nic nestalo na sliepkach sa susedia zabavali a bola to nasa macka a ani jej to nevadilo lebo behala nadalej za nami a dostala potom odmenu v podobe sunky 😀 netrafiala som ju plnou silou ani velkou tvrdou gulou ani nic ja mam zvierata rada a nikdy by som im neublizila (tuto macku som zachranila z ulice) 😀 vies hadzat sneh sa da aj jemne ako ked hadzes dietatu loptu a vtedy to nikoho neboli 😀 ale to tu asi uz aj vadi ked niekto pri hre hadze psovi loptu a ta ho nahodou trafi 🙄

nikolanustakova
autor
9. jan 2019

@cickamon my sme sa gulovali,smial sa ale nepomohlo,bál sa aj tak

0silvia0
9. jan 2019

@cickamon ale veď ja som to myslela so srandy, nemusíš vysvetľovať 😘

judar
9. jan 2019

na toto jestvuje jedna dobra metoda kedže každým rokom je počasie nevyspytatelné...ak sa dieťa narodí pred obdobím zimy tak dá sa hravou formou naučiť na sneh snehom z mrazničky ...dieťa to potom zaujme a nebude mať potom v zime zo snehu taký bojazlivý šok

sashabb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikolanustakova
autor
10. jan 2019

@pribinak pomohla lopatka a autíčko 🤗😍 ďakujem krásne

pribinak
10. jan 2019

@nikolanustakova som rada ;)

tova
12. jan 2019

@nikolanustakova zober sneh na 1-2 lopaty a daj do vane, uterak k vani, na kolena posad k vani , formicky, vedierko, lopatku a nech je v teplom ale bude spoznavat sneh.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dolphi
27. jan 2019

Ahoj @nikolanustakova my mame ten isty problem so snehom,mala ma 2 roky a po snehu absolutne nechce chodit.Zijeme v Norsku a minuly rok tu bol sneh asi tyzden a tento rok to iste,takze mala to este nepozna...skusim aj ja priniest sneh do vnutra a pohrat sa spolu s formickami,dufam,ze to pomoze...pretoze cely cas ju vonku nosit na rukach uz nezvladam(v konciku byt nechce).