Ahojte babeny!
Chcem sa vas opytat, ake mate skusenosti so sukromnymi jaslickami v Ziline? Jedna sa mi o pristup pedagogov, ako aj adaptaciu vasho dietatka na rezim v jaslickach.
Dakujem.
monika0612 nechcela som konkretne menovat, ale myslela som prave tie jaslicky na Vlcincoch. Uz som sa tam bola aj pozriet a vyzera to velmi pekne, moderne. Aj pristup personalu bol super. Mala by zacala v 10 mesiaci (od jula) na pol dna (nakolko mam este dost dovolenky) a postupne by sme chceli prejst na celodenny pobyt. Vsetko bude zavisiet od adaptacie. Trosku sa obavam, ako mi bude zaspavat v jaslickach, nakolko doma zaspava pri mne alebo v kociku za pochodu.
V tvojom pripade sa jedna o ako stare babatko.
@zuzonik Moja malá ma 14 mesiacov. Chcela by so ju tam dať ale až od septembra. Ja som tam síce ešte nebola, ale preferencie majú dobré.
rada by som sa informovala, či ste s jaslami M. Monty spokojné, ak tam vaše deti nastúpili. Ďakujem
@barborkaza u nás sa zmenila situácia a mala ostala ešte doma, ale pani ktorá mi poskytovala info bola veľmi príjemná.
@zuzonik Ahoj. Ja tiež rozmýšľǎ nad jasľami, takže dobrá téma, dúfam že nám poradia. Aké staré máš dieťa. Viem že sú súkromné jasle na Vlčincoch Maly Monty, a referencie boli dobré.