Súkromné jasle v Ružomberku - skúsenosti a postrehy

mrkvicka22
11. máj 2015

Chcela by som poradiť s výberom jaslí pre moju dcérku. Nemáte niektorá z Vás skúsenosti s jaslami v RK? Boli sme sa pozrieť aj do štátnych, no z nich som nemala veľmi dobrý pocit, hoci referencie máme z nich najlepšie. Chceme sa ísť ešte pozrieť do Štiavničky a na Podhoru. Prosím poraďte chcem sa rozhodnúť správne. Ďakujem!

kikus79
11. máj 2015

ja som maximalne spokojna so Slnieckom na Podhore 🙂

mrkvicka22
autor
11. máj 2015

ďakujem! zajtra sa tam ideme pozrieť aj s dcérkou 🙂 mne sa tiež najviac páčia tieto jasle. a chcela by som sa Vás ešte spýtať aké boli začiatky v jasličkách, bo ja mám z toho dosť stresy. s papaním a spaním nebol problém? a v akom veku ste dali svoje dieťa do jaslí?

kikus79
11. máj 2015

najskor chodil do Montessori Male Tatry, zaciatky boli narocne, mal 2 roky, bol tam 2 mesiace, na zimu sme ho nechali pri svokre, nakolko bol casto chory..., s tym musite pocitat 😒 patri to k tomu..., do Slniecka nastupil od marca a zvykol si velmi rychlo, skoncili sme v juni, ale cele dva mesiace sa tam kazde rano pytal, tak som ho tam vozila 2x tyzdenne... jedlo je kapitola sama o sebe v RK, poskytovatel je MS Riadok, nebola som s nou velmi spokojna, ale majitelka Slniecka sa snazi tu bezduchu stravu upravovat v ramci jej moznosti. O deti je velmi dobre postarane. Keby som to nemala velmi od ruky, tak tam maleho necham az do predskolskej, ale opat planujem vyuzit ich sluzby pri dalsom dietati.

mrkvicka22
autor
11. máj 2015

ďakujem za info! je dobré mať aspoň trošku prehľad... ja vidím problém v tej strave... ja som chcela malej nosiť svoje jedlo,ale viem, že kvôli hygiene sa to nedá... a malého ste aj nejako pripravovali na jasle, či ste to nechali na učiteľky? ja som rozmýšľala, že aspoň jeden týždeň, chcem byť tam s ňou,aby sa pomaly adaptovala...

kikus79
11. máj 2015

nic specialne sme nerobili, ale viem, ze je moznost adaptacneho obdobia, niekedy je to tazsie pre rodica ako pre dieta🙂 stravu si dohodni, viem, ze celiatikom nosili stravu rodicia...