Súkromná škôlka - jasle v Petržalke

akimira
3. apr 2017

Ahojte mamičky, neviete mi poradiť kde v petržalke , myslím tým súkromné jasličky alebo škôlku, by mi vzali skoro 3ročného chlapčeka, v máji bude mať 3 roky, od mája teda nastupujem do práce. Adaptovať by som ho chcela už už, len som si myslela že so súkromnými škôlkami to nebude také zložité a nechala som si to na poslednú chvíľu....
Budem vďačná za každú dobrú radu, to čo som mala vyhliadnuté je plné.... :(
ideálne koniec petržalky

eliska13
3. apr 2017

@akimira neviem kolko stoja, ale kamoska dava syna do Slnecnic neviem ako sa vola skolka vies ta novostavba oproti umelemu kopcu smer Rusovce

akimira
autor
3. apr 2017

@eliska13 ahoj, ďakujem za tip, z videnia to poznám, ale tam sami to veľmi nepozdáva, poobede by ho mala občas vyzdvihnúť aj babka, ona je bez auta a tam tie spoje, tiež celé to maličké oplotené ihrisko pri tej veľkej ceste.....no každopádne ďakujem za reakciu 🙂

anabeth
4. apr 2017

na vyšehradskej, -neviem o nej viac, len som videla inzerat, že hladaju učitelku do sukromnej školky na vyšehradskej🙂

akimira
autor
4. apr 2017

@anabeth našla som to dnes aj ja, Kids paradise, napisem mail a potom sa pojdeme kuk. Mali na webe napisane ze maju volne miesta, tak hadam naozaj budu.

akimira
autor
4. apr 2017

aj tam majú plno :( uff toto už je 4 škôlka...

anabeth
4. apr 2017

@akimira na patronke a v tej novej budove pri SAV je tiež sukromná školka

anabeth
4. apr 2017

jaja nečitam s porozumením 🙂, len v petržalke, no budeš musieť asi aj inde pozrieť, škôlok je málo

akimira
autor
4. apr 2017

@anabeth no vyzerá to naozaj tak :( ale že to bude také kritické aj pri súkromných škôlkach, by jeden neveril.....:(

oriesocek
4. apr 2017

Nasa chodila do Gasparka na Novobanskej, neviem aky tam maju teraz stav.....

jana121212
4. apr 2017

@akimira skusala si aj tuto skolku? http://vysnivanaskolka.sk/ Pred mesiacom, dvomi este brali deti, neviem ako je to teraz, kedze je to skor lacnejsia skolka. Skolky je dobre riesit trochu dopredu, mne napriklad v tej vyssie spominanej skolke pri SAV povedali, ze maju sice volne miesta, ale nie hned, lebo prijali dve nove 2-rocne deti a tie sa musia najskor adaptovat a az potom mozu zobrat nove deti, lebo pani ucitelka nezvladne naraz troch novych v triede. Ale podla mna nieco urcite najdes, len si to budes musiet obtelefonovat a nebudes si moct velmi vyberat

dai
4. apr 2017

@akimira nie je to sice koniec sle skus brilliant star a berlitz ... su to obe anglicke skolky - brilliant star realne anglicka , berlirz taka mochtegern...😉

dai
4. apr 2017

@anabeth to je duhova skolka co ty myslis😉

akimira
autor
5. apr 2017

@jana121212 @dai žienky ste strašne zlaté, už sa to rieši, hádam sa podarí 🙂

mataskolka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz