Ahojte mamičky, rozhodujem sa medzi týmito dvoma súkromnými škôlkami a pomohli by mi vaše skúsenosti, rady. Ďakujem za každú jednu skúsenosti či radu ! 😉
V Detskom centre Dostojevskeh je maly pocet deti, mile pani ucitelky. Zlava na skolne.
Ahoj, volala som akurat dnes do Kids Paradise...zavadzajuce info ohladom "akcie" na skolne...traja ludia kazdy mi povedal inac, po 2 dnoch som konecne mala na drate zriadovatelku a ta mi povedala, ze akcia trva len jeden mesiac resp.uz len tri dni...na letaku pisali, ze po dobu celeho navstevovania je ta suma....to mi povedala kamoska o tom letaku...uz som z toho paff ...boli sme pozriet minuly tyzden detske jasle so skolkou Vlnka v Prievoze...mile ucitelky aj majitelka...aj sme sa perfektne dohodli,dala zlavu...aj sme jej povedali, ze malu dame od oktobra tam, pacilo sa jej aj nam...no len ked sme odchadzali z Vlnka tak mi volala znama ze videla akciu na skolne v KidsParadise za 180€...tak som vytelefonovavala zbytocne 1hod.a nakoniec mi povedali ze to ke blud 😂🔫 takze hadam sa uz definitivne s muzom dohodneme ...( zvlada to horsie ako ja a mala dokopy 😘) a pojde sa do Vlnky...inak mate niekto skusenosti?je to na Konopnej uloci...pomohlo by to...vdaka ktasny vecer T.
Ja ti môžem určite odporúčiť Detské Kráľostvo, počet detí primeraný, pani vychovávateľky sa starajú, detičky majú pestrý program.
osobnú skúsenosť nemám, ale kamarátke chodila dcéra do Detského kráľovstva na Smrečianskej a bola spokojná... chválila si prístup učiteliek k deťom aj to, že sú tam menšie triedy detí