Ahojte, neviem, ci tu uz podobna tema bola, ale nenasla som. Nase babatko ma stale studene ruky a tak nosi rukavicky. Mate s tym nikto skusenost? Dakujem
U nas je to zvlastne, cele telo ma teple, dokonca pocas pitia sa totalne spoti, ale ruky ako lad... 😖
Babenka asi do 4mesiacoch maju studene rucicky.Nevedia este regulovat svoju teplotku
janzurka..
môj malý sa narodil začiatkom mája..a nosil rukavičky skoro do 3 mesiacov..
janzurka, tiez by som si s tym nelamala hlavu, ak je babatku zima ma studeny nostek ... 😉
ahojte aj moja dcerka ma studene rucicky a tiez nosi rukavicky a ma 3 mesiace.povedala mi jedna zena(ma 3 dety),ze je to tym ze su male a nehybu tolko rucickami a ked spia tak duplom nie.
ahojte, náš mal tiež prvé 3 mesiace studené ručky a teraz ma aj nožičky, ale to neznamená, že mu je zima, len ešte nemá termoreguláciu a ked by mu mala byť naozaj zima, tak by mal studený noštek. Ja mu kontrolujem stále nos, ked je studený, vtedy mu je zima
Dakujem za odpovede, odlahlo mi 🙂
Ahojte maminy, tak s tymto mam skusenost aj ja. Mala ma tri mesiace a akonahle ju rozbalime z perinky, alebo ked sa zobudí a je prikryta dekou tak hned ma studene ruky, neviem či ju mam viacej obliect, alebo čo, bojím sa aby mi neprechladla. Vzadu na zatylku je teplucka, tak neviem či jej jej zima, alebo si len nevie regulovat teplotu.
Studenými ručičkami sa velmi netrápte,bábätku je zima vtedy,ak má studený noštek.Ruky su v poriadku.
ahojte, male babetka si nevedia same regulovat teplotu, ....a studene rucky u babeta su ok..... 😉
moja ma 6 mesiacov, doteraz to nemala a teraz aj ked je teplo ma rucicky ako zmrzliny. 😕
Ahojte, ja mam podobny problem u malej 6 mesacnej dcerky. Najma v noci teraz v zime mam velke obavy ze jej je zima. V izbe mame teplotu 18-19C ale ona v noci ma ruky ako lad. A to hovorim nie studene ale ladove. Bojim sa ze jej je zima. Mava niekedy aj studene licka a usi. Myslite, ze jej je zima? Inac spi, nebudi sa na to, akurat vidim, ako si pevne zatina rucky - mozno ju oziabu?
U babatka sa ma zistovat teplota (teda ci mu je teplo alebo zima) za krkom alebo na brusku. Rucicky, nozicky a ani nostek nie su spravnym ukazovatelom, lebo u babatiek su obvykle chladnejsie 😉 Chyt babatko vzadu na krku a ak tam ma teplo, tak mu nie je zima 😉
Aj nase babatko, len co ho rozbalime z perinky, hned ma studene rucicky. Ale je to normalne ze rucicky a nozicky su studensie ako ostatne casti tela, tak sa tym netrap 😉