Ahojte mamičky,mám 20 mesačného syna ktorí sa strašne malo stretáva s deťmi,,, Bývame v zahraničí nepoznáme tu nikoho a sú tu len staršie deti ktorim aj tak nič nerozumiem ,,,,tak je v podstate mali čelí deň somnou sem tam zájdeme na ihrisko ale tiež žiadna výhra,,,,a otázka znie je to pre nho zle?mam ho dať do jasiej ?? Ďakujem tá názor ...
tak sa prihlas na nejaky kruzok- baby plavanie, baby cvicenia. tam sa rozdeluju deti podla veku, takze sa zoznamis aj ty aj syn
@hadfy sice 20m deti sa spolu este nezahraju ale je dolezite aby sa navzajom aspon stretavali vnimali sa a ovplyvnovali. na ihrisku je niekedy tazke a divne sa prihovorit. podla mna nie su nutne hned jasle skor by to mohol byt sok ked sa nestretava s inymi. Urcite v okoli mate nejake aktivity ako je spominane vyssie - plavanie cvicenie stretavanie mamiciek v detskom centre a pod. Ja som tiez takto spoznala vela mamiciek a so zopar z nich sa kamaratime. A sice maly na len 9m ale vo vode sa vie vyblaznit na stretnutiach s detickami sa neboji ostatnych dospelych a deti. obcas niekomu zoberie hracku obcas nejake dieta vezme hracku jemu vidi mladsie aj starsie deti. niekdy po sebe opakuju a tak sa ucia nove veci, ma zmenu prostredia aj ludi 🙂
Nemyslim, ze v tom veku je to nejako extra zle.. Moj prvy syn bol v podobnom veku introvert, co sa deti skor stranil, aj ked sme ich mali v okoli dost.. Vekom a novymi a novymi znamostami sa to zmenilo.. Pockaj ako sa to vyvinie, na ihriskach urcite par ludi s detmi spoznas.. Ja si myslim, ze detom v takomto veku nie je az tak potreba nejaky velky kolektiv deti.. Kazdy ma na to ale iny nazor.. Treba sa riadit aj individualitou dietata..