Strata záujmu o učiacu vežu

luthien118
8. jan 2024

Ahojte, mam 14m syna, ktory k 1.narodeninam dostal uciacu vezu. Rad na nu liezol, vsetko bolo OK, ale posledny mesiac sa jej vyslovene boji, place, ked ho tam davame. Dost mi to komplikuje varenie, musim varit po veceroch, s nim zatial mohol byt ocko. Ak ste sa stretli s podobnym problemom ako ja, ako ste ho riesili? Podarilo sa Vam nejako obnovit zaujem o vezu resp. inu hracku? Na par tyzdnov ju skusime skryt a potom vytiahnut, ale nic ine mi nenapada.

siska53
8. jan 2024

@luthien118 nic take som nemala a varila som normalne, dietatu som vyhradila priestor tak, aby sa nezranilo a malo hracku rozne. Varit som sa snazila hlavne, ked spalo a pouzivala som na varenie tlakove hrnce, lebo pri nich netreba stat alebo trubu a cas som si nastavila, nech ma to upozorni.

marianarem
8. jan 2024

@luthien118 A nemohol by byt na stolicke pri tebe? Moj maly bol odjakziva len na nej a nic sa mu nestalo. Mozno mu vadi prave ta ohradka.

maryetta
8. jan 2024

Mam 3deti a ziadna uciaca veza mi nejako nechybala. Ale ja celkovo nerada varim ked su okolo mna deti.
Raz sa mi stalo ze boli pri mne. Isla som cedit cestovinu a aby som sa “vyhla” detom nejako som mykla hrncom a sebe na nohu.
Proste nie. Raz sme boli na navsteve kde deti skusali taku vezu a moj to vzal zhurta a liezol ako po rebriku az hore. Ked som ho chcela dat dole preliezal pomedzi tie tycky-co mi prislo este nebezpecnejsie 🙈

scorpionflower1
21. feb 2024

@luthien118 ja mozem s odstupom casu napisat, ze u nas uciaca veza bola totalna zbytocnost. To, co pri mne dcera stala mohla byt aj na stolicke.