Strach 2,5 mesačnej dcérky z vody

bettinab
17. jún 2016

Ahojte mamicky. Mam 2,5mesacnu dcerku. Kupila som jej to koleso na plavanie pre babatka co sa dava okolo krku. Strasne lubila vodu,tak som si myslela,ze sa bude z toho tesit. No ked som ju s tym dala do vane,zacala strasne plakat. Myslela som si,ze sa boji kolesa,tak na druhy den som to chcela skusit najprv bez kolesa,no aj tak plakala. Na treti den som ani neskusala vo velkej vani,len som ju okupala v jej vanicke. A teraz sa boji vody. Poradte mi prosim,ako to mam napravit. Mam strasne vycitky, ze som jej sposobila takyto sok ☹

natalym
17. jún 2016

No pomaly, kúpať v malej vani a počkať. 2,5 ešte maličká.

dominika6
17. jún 2016

@bettinab
10 týždnové bábo načo takto trápiš? žiadne kolesá okolo krku a somariny...položiť do vaničky,očľapkať vodou,rýchlo hlávku a von..či si myslela že ti začne plávať? 🙂

bettinab
autor
17. jún 2016

Pozri na youtube,ako s tym plavaju novorodenci,a uzivaju si to. Ver mi,ani vo sne by mi nenapadlo trapit ju.

dominika6
17. jún 2016

@bettinab
nie nerob to...nie všetko z netu je super

tobnuf
17. jún 2016

To je este velmi male babatko. Ono ju to prejde .. ale podobne veci by som robila neskor

seahorse27
17. jún 2016

My sme kupali deti v malej vanicke dovtedy, kym nevedeli same stabilne sediet. Az potom isli do velkej vane. Vo vanicke som mala penovu podlozku, na ktorej babo pohodlne lezalo a uzivalo si kupel 🙂 Take mrno mrnave nic viac nepotrebuje a hlavne nema rado zmeny. Maly dokonca bol aj ako 9 meacny dost vyplaseny prve dva - tri razy vo velkej vani, potom si zvykol. Neboj, to ju casom prejde, ale nechaj ju uz v malej vanicke 😉

pribinak
17. jún 2016

Okúp ju v malej vanicke, nie vsetky deti milujú nove trendy

Nechaj tak, ona si zacne časom vodu znovu užívať