Štátne jasle v Trenčíne. Kto máte skúsenosti?

sloto
18. mar 2011

Ahojte zrovna zajtra sa sťahujeme do Trenčína. Nakoľko od 1.4.2011 nastupujem do práce, hľadám informácie ohladne štátnych jaslí v TN, aká je tam situácia čo sa týka umiestnenia detičiek, kolko sa za také jasličky platí, aký je režim? Mohli by ste mi napísať, kto máte skúsenosť?
ďakujem

pink_lady
18. mar 2011

@sloto pozri aj sem https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/ake-mate-skusenosti-s-jaslami-v-trencine/ co viem ja tak v tn statne jasle nenajdes, v sukromnych sa plati 230 eur

sloto
autor
18. mar 2011

@pink_lady su tam statne na ulici 28.oktobra

luban
18. mar 2011

nikde nie su volne miesta, jedine na juhu na ulici smidkeho ... takuto odpoved som dostala od riaditeliek na zapise do skolok. A v sukromych to iste, vsetko plne. ☹

luban
18. mar 2011

jezis, ale ja som napisala zle ... vidiet ze uz poriadne necitam, ja pisem o skolkach ... ach jaj.

maminuska
19. mar 2011

moja chodí do súkromných jaslí v TN a ja som max.spokojná , fakt perfektný prístup, dobrá strava , flexibilita času je možné sa dohodnut ak potrebujete zostat dlhšie

nikitusa
28. mar 2011

Ahojky maminuska, dočítala som sa že tvoje dieťa navštevuje súkromné jasle v trenčíne. Chcem ´ta poprosiť o bližšie informácie o týchto jasliach . Ide o jasle detský zámok?
ja som tam minulý týždeň písala a poprosila ich o nejaké informácie v zmysle od kolkých ,,rokov,, berú deti, či majú nejaké volné miesta a aké sú poplatky, žiaľ do dnešného dňa mi neodpovedali. Kontakt som našla na nete. Môžeš mi prosím ťa napísať nejaké bližšie info?
Ďakujem Nikitusa.

zanas
10. máj 2012

ahojte, obnovujem temu. Ake mate skusenosti s jaslami na 28.oktobra? aky tam maju deticky program?

vierkaturcakova
12. nov 2012

ja osobne mam velmi dobru skusenosti s jaslami v tn na 28.oktobra. deticky tam maju program dobry, aj stravu aj celkovu starostlivost. moj maly tam chodi velmi rad a miesto nebolo problem, len si treba dat co najskor prihlasku! podla mna maju miesta dost, lebo maju aj velku migraciu deticiek...