Stále unavené 5 mesačné dieťa

kamillla56
24. okt 2016

Ahojte, neviete mi poradit, syn ma za par dni 6 mesiacov, takmer po kazdom spanku je za polhodinu zasa unaveny... akoby chcel zasa spat, no nemozem ho uspavat kazdu polhodinu ... inak je to zive, aktivne dieta len ta unava... je kojeny a zacali sme s prikrmami, moze mat malo vitaminov alebo v com to moze byt?? Vdaka

siska53
24. okt 2016

@kamillla56 nejak si odporujes.. Po polhodine od zobudenia je unaveny..ako moze byt zivy a aktivny?

Ako sa prejavuje unava?
Ak sa ti to nezda,trvaj na krvnych testoch. Kamoskinej malej (ale ta enormne vela naozaj spavala) zistili malo zeleza.

lorela
24. okt 2016

@kamillla56 Myslím si, že sú proste dietky, ktoré potrebujú viac spať - skorej sa unavia a tie, ktoré nepotrebujú tak výdatný spánok.
Nemyslím, že by to bol nedostatok živín, ak prospieva na váhe, všetko je v poriadku po výživovej stránke, áno, až na ten nedostatok železa, možno.

mravvcek
24. okt 2016

Myslim si ze to bude zelezom. Daj mu odobrat krvicku,berie sa z prsteka a uvidis. My sme to mali. Bol unaveny ale na druhej strane podrazdeny a nepokojny. Ja som ho kojila. Zanedbavala som svoju stravu a nedostavalo sa mu dost zeleza. Dostali sme maltofer vit C ten je dol.pre vstrebavanie zeleza a B6 kvoli nechutenstvu. Drzim palce

sardinka336
24. okt 2016

@kamillla56 kojene deti mozu mat malo zeleza to nie je ziadna novinka, takze ved na poradu chodite, opytaj sa pedaitra a daj mu skontrolovat, alebo mu pridaj zelezo do stravy a uvidiš či nastane zmena.

mravvcek
24. okt 2016

A este doplnim,vahu sme mali krasnu,priberal,bol gulko a aj napriek tomu to zelezo. Ked mu pozries na dolne viecko mierne odtiahnes a uvidis ze je svetle,nie cervene tak moze to byt malo zeleza

kamillla56
autor
24. okt 2016

@siska53 no do toho casu kym nastupi unava sa hraje, pretaca, plazi, kope, blaboce a tak dalej.. a potom zacne za 30-45 minut zivat, suchat oci, noc, nervacit. A nevies akym sposobom beru krv babätkam??

kamillla56
autor
24. okt 2016

aha tak mozno to bude tym, ja sice beriem zelezo ale mozno to nestaci.. vdaka za rady 🙂

marina447
24. okt 2016

Presne tiež si myslím že to môže byť spôsobené nedostatkom železa, ale pokiaľ ho má dosť tak ptoom jedine, že by to mal v povahe 🙂 niektoré deti potrebujú viac spinkať oddychovať ako iné 🙂

mravvcek
24. okt 2016

@kamillla56 nam brali z prsteka 🙂

siska53
24. okt 2016

@kamillla56 to sice neviem,ale baby ti uz vlastne napisali.. Tak nech je to dobre..