Ahojte, maminky,
chcela by som sa s Vami poradiť, ako zareagovat
situácia ,ked nasa mala ževraj umyselne stipla ine dieta a capla ho po ruke..
ako zareagovat?
Nikdy predtym to neurobila, a nevidela som to osobne, len mi to bolo povedane, ze to nasa spravila.
Mamicka malej sa urazila, ze ako sa nasa nepekne sprava.
@svetka66 no nech sa mamicka tej malej nezblazni..., ze nepekne...ved su to deti, budu sa bit, capat, kradnut si hracky, hadzat po sebe hracky/piesok/ jedlo, kricat po sebe ako paviani... mozes to napominat kolko chces, vychovavat podla tych najlepsich psychologov/kniziek/rad/ odporucani... raz za cas to urbi kazde dieta, malej vysvetli, ze sa to nepatri a ze to dievcatko bolelo, ze bola smutna, ale nejak ju tym netyraj...prvdepodbne to urobila preto, lebo jej to dievcatko nieco urobilo, alebo to urobila len tak zo " sradny" proste je to dieta...
@bielavila my sa domnievame ,ze to bolo tym, ze nasa chcela v aute spat a ona troska pistala - ta druha, ze mozno to nasu jedovalo netusim, kde je pes zakopany, bo ja som seoferovala a nasa sedela vedla ich v autosedacke.
Ako mrzi ma to, ze takto sa oduju,ale ked sa nadtym zamyslim, nasa aj ked padne sa zdvihne oprasi a ide dalej, z toho usudzujem,ze je dost uvedomela, a nebije deti a aj to ustiipnutie nebolo len tak, len zase nechcem byt hrdinka a zastavat si len nasu malu, preto ma zaujimal nazor
@svetka66 vobec nezastavas svoju malu, mas len zdravy rozum a odstup, ako sa moze jedna matka odut, ze jej dieta stiplo ine dieta... 😀 😀 😀 boze ved keby ze videla co sa deje v skolke, na ihriskach, v triedach, proste v barzakom detskom kolektive...deti su deti, neobhajujem teraz zdivocele, nevychovane, drze deti, ktore su vysledkom nezvladnutej vychovy, ale mala skriepka je uplne normalna 😉
to je už jedno, prečo sa situácia stala....jednoducho sa stala... postáva sa ešte kadečo....sú to deti.... ospravedlnila si sa, malú si poučila, že také sa nerobí...už viac s tým nemáš čo spraviť... neviem aké iné riešenie by si želala druhá strana.... ak sa niekto rozhodne byť i naďalej urazení, nech sa páči.... je to jeho rozhodnutie.... ak to bola nejaká dobrá kamoška, ostáva dúfať, že v krátkej dobe ju to prejde
@svetka66 ach boze,fakt neries ja viem cloveka to trapi,ale to sa neda,su to deti.Ver este bude aj horsie a ta druha mama to je bez komentara 🙂
Asi som fakt potrebovala pocut, ze nie je ta nasa dcera taka zla, a ze robi zle...lebo pohlad matky samej o sebe na svoje dieta je velakrat nadceneny, ze ide o vlastne dieta, tak som nechcela zaujat stanovisko, ze JE TO TAKTO V PORIADKU, ale ze sa to stava, a nie je to CHYBOU DIETATA alebo VYCHOVY.
@svetka66 urcite nie si zla 🙂 a ani mala to uz vobec nieeee