Spí len na rukách, inde nezaspí

victoria87
29. jún 2011

Ahojte, mam 5 tyzdnovu dcerku, ktora zaspi len na rukach, ked si ju prilozim na hrud a uz neviem co mam robit. V postielke nezaspi a ked mi zaspi na rukach a ja ju polozim, okamzite je hore a place. Co mam robit? Lebo takto sa nemozem ist ani osprchovat.

sisaha
29. jún 2011

@victoria87 skus ju zavinut do zavinovacky tak aby mala aj rucicky zakryte. Bude citit istotu objatia. chvilu ju mozes mat na rukach, a ked zaspi tak by si ju mohla skusit opatrne polozit do postielky.

boise
29. jún 2011

@victoria87 toto sme my mali do siesteho mesiaca, potom som s tym usekla a naucil sa zaspavat tak ze som pri nom lezala a hladkala ho...zo zaciatku plac strasny, ale potom ok...Pri druhom to budem robit rovno tak ze si k nemu lahnem. Postielku tiez nenavidi a aj dnes v nej vystraja. 🙄 Skus ju polozit na manzelsku postel, lahni si k nej, hladkaj ju, rozpravaj...Pripadne ak mas lehatko, tak tam...ja som sa napr. tiez sprchovala tak ze dieta v lehatku, a ja v sprche a kukali sme na seba (ani neviem kto mal vacsi strach 😀 )

victoria87
autor
29. jún 2011

@sisaha no neviem, pretoze so zavinovackou sme prestali hlavne z toho dovodu, ze prve co robila ked sme ju do nej dali, zacala plakat a silou mocou tahat rucky z nej von, co sa jej vacsinou aj podarilo🙂 tak ja uz neviem.

victoria87
autor
29. jún 2011

@boise dakujem za radu, vyskusam to🙂 uz som z toho ozaj zufala. A to s tym lehatkom do sprchy je dobry napad, to vyskusam tiez🙂 mozno sa konecne osprchujem bez toho, aby som odtial mokra s nasamponovanymi vlasmi musela vybehavat 🙂 🙂

lauri
29. jún 2011

@victoria87 ja som sa prve mesiace sprchovala iba vtedy ked bol doma manzel a postaral sa o maleho 😎 😀
a k zaspavaniu... u nas to boli rozne fazy, jednu dobu zaspaval iba na rukach a potom zase iba sam s cumlikom, inokedy zase ked som si lahla k nemu... takze je mozne, ze to je len prechodne a o chvilu u nej bude fungovat zase nieco ine... 🙂

boise
29. jún 2011

@victoria87 nedaj a odradit ak sa ti to hned na prvy krat nepodari, hlavne musis mat vydrz a lezat pri nej a hladkat a rozpravat kym sa neupokoji...uvidis, zaspinka pri tebe, potom ju oblozis paplonmi a vankusmi a hotovo... Mne napriklad len tento mesiac zacal maly zaspavat v postielke, doteraz sme fungovali tak, ze som si k nemu lahla a zaspinkal pri mne. Ale urcite je to pohodlnejsie ako nosit na rukach, skakat na fitlopte a podobne finty 😅 A to sprchovanie s lehatkom tam v kupelni je fajn, bude na teba kukat ze co to tam stvaras 😀