Ahojte, mám 7 mesačné dieťa, ktoré od narodenia spinká len na brušku. Keď ho dám na chrbátik tak hneď je hore. Začne hýbať rúčkami a nôžkami. Na chrbáte začal spať len v kočiari, aj to len teraz v zime, keď je vo fusaku. Je to normálne?
ja mám 3 detičky a všetky spávali od 6 týždňov na brušku. Spávali tak kľudne a spokojne, cez zimu boli v kočíku vo fusaku a to bolo v pohode. A cez leto spávali aj v kočíku na brušku.
Ahoj, moj maly ma 9 mesiacov a tiez spinka na brusku. Ked ho dam na chrbatik, ako ty pises, hned sa pretaca a zobudi sa. Uz to ani neriesim....ved aj mne sa lepsie spi na bruchu😁
Moj syn spaval od 1,5mesiaca len na brusku. Dovtedy sa kazdu chvilku budil, v noci spaval na mne. Raz som ho supla na brusko a spal dlho, pokojne, v klude. A spal tak stale, v postielke aj v kociku na prechadzkach.
aj u nás to tak bolo, spal len na brušku kým sa nezačal vrtieť v postieľke. jedna pediatrička mi povedala, že to nie je zdravé a že ho mám otáčať. tak to bola mega blbosť. on sa nevyspal a ani ja. takže som ho nechala, teraz má vyše roka a už spinká ako sa mu chce. ale kľudne aj na chrbte, na brušku už minimálne
@zuzka609 Je to normalne, su ludia, ktori spavaju na boku, su taki, co spavaju na chrbte a su taki, co spavaju na bruchu. 🙂