Smejko a Tanculienka - text piesne

kasiopeja01
18. jan 2022

Mamicky prosim vas nema niekto doma cd smejko a tanculienka s piesnou Bez Plastu? Syn by sa ju chcel naucit na sutaz, velmi sa mu paci, ale text neviem nikde najst a prepisovat sa mi to velmi nechce. Dakujem

tosomja
18. jan 2022

@kasiopeja01 ved na YouTube máš

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unicornlady
18. jan 2022

Neviem, či to chceš aj stiahnuť, ale do google keď si napr. dáš "youtube convert to mp3", tak ti vyhodí stránky, kde vložíš odkaz youtube videa (ten link www....) a dáš konvertovať a máš z toho mp3, ktoré napr. dáš do mobilu, usb, cd... a pustíš si to hocikde

kasiopeja01
autor
18. jan 2022

@cocolino234 Jej, dakujem. Ja som to tam nevidela.

kasiopeja01
autor
18. jan 2022

@tosomja ja som tam text nevidela, len piesen

kasiopeja01
autor
18. jan 2022

@unicornlady dakujem, piesen mame stiahnutu, len text som nikde nenasla. Pozeram aj teraz na youtube, ale mne v telefone ten text k piesni nikde neukazuje. Tak som rada, ze niekto nasiel 😁. Dakujem

ivi85
19. jan 2022

To vážne sú ľudia už tak lenivý??? Ved ak mám pieseň na YouTube, do 10 minút mám spisany na papieri text ak mám usi zdravé a viem písať 🤷🤷 celé detstvo som si takto písala texty k piesnam kedze internet nebol ✌️✌️✌️

kasiopeja01
autor
19. jan 2022

@ivi85 To vazne mate čas na pisanie dlhych komentarov, ktore nikomu nepomozu 😂. Ticho zavidim 😂😂

ivi85
19. jan 2022

@kasiopeja01 dlhý komentár vyzerá inak 😃ze nikomu nepomohol viem 🙈ale mala som potrebu však není udelené embargo na komentovanie príspevkov či? 😉Pekny deň s úsmevom na tvári 😉