Ahojte mame malý problém. Syn sa pred tromi týždňami dosť rýchlo odučil od plienok, ale v piatok sa mu podarilo vykakať na dlážku a odvtedy sa bojí kakať. Behá, chytá sa za zadok a nie a nie sa vykakať. Až keď už neudrží tak s plačom sa vykaká do slipkov, alebo teda tam kde stojí. čo robiť? V decembri budeme mať 2 roky.
aj my sme si tym presli 😒
len vela pochopenia, lasky a nadhladu, to sa spravi, chce to iba cas...ale drobec musi sam prist na to, ze je to v poriadku a netreba sa bat..
skusila by som posadit maleho na nocnik a hrat sa s nim, len tak cez den 🙂
Ked sa vykaka, alebo vycika, zhyknut a pochvalit ho 🙂, myslim, ze za skusku to stoji 😉
@moonii Pokial si nerobila ziadny cirkus okolo toho kakania na dlazku, tak si ten stres spravil sam. A sam sa z toho aj dostane. Presla som si so starsou vselicim co sa kakania tyka, nakoniec zabralo jedine - absolutne si to prestat vsimat. Mas nakakane v gatkach? Tak pod, prezlecieme. Vykakala si sa na zem? Tak pod, utrieme. A cuduj sa svete, po tyzdni mojej "ignoracie" to zacalo ist, normalne na zachod.
Takze laska a nadhlad, ako pise @farmacka. A neprehanala by som to ani s tymi pochvalami, lebo niektorym detom to moze byt neprijemne tiez.
Drzim palce.
Práve že já naň ho kvoli tomu vobec nekricim nie som ten ukricany rodič. A on nechce ani do plienky nikam. Len hodinu chodí, chytá zadok a strach v ociach že chce kakat. Skusame vsetko aj hranice na nocniku, aj rozpravky, hadam ho to přejde samo. Rebeka25 jako stě to riesili?
Presne toto som zazila s dcerou,trvalo to 3 mes. a ja som Bola z toho uplne vedla,kazde kakanie velky cirkus,niekedy aj 4-5 dni nekakala,museli sme ju len ukludnovat,ze kakat sa musi a ze je to v poriadku,nakoniec to preslo,chvalabohu