Škôlka v Bratislave, kde zoberú deti aj počas roka

monykka
17. mar 2016
Používateľ monykka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monykka.

Ahojte, môžete mi prosím poradiť nejakú škôlku v Bratislave, v ktorej prijímajú detičky aj priebežne počas roka? Bola som sa spýtať v dvoch a v obidvoch ma odbili, že mám smolu. :/ Ďakujem.

moni244
17. mar 2016

@monykka ak nemáš prihlášku v škôlke, nikde behom roka nezoberú, ak teda hovoríme o štátnych. Ja som dávala pred rokom vo februári a od septembra mi ju nezobrali, ale počas roka áno, ale ja som mala prihlášku na škôlke

inka04
17. mar 2016

V statnej nikde, vsade je vzdy k septembru neprijatych niekolko desiatok deti (na skolku). Sukromnych je vela, staci len vybrat, tam s prijatim nie je problem.

monykka
autor
17. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monykka.

Ďakujem za odpoveď, to som nevedela. Viem, že niektoré mamičky písali, že nebol problém aj uprostred roka, tak som si myslela, že sa to dá. Zvážime teda aj súkromnú, no tá cena...:/

cecil36
17. mar 2016

@monykka a hlavne musis podavat tam kde mas trvale bydlisko, bo inde nemas sancu. V mieste trvaleho je aspon sanca k septembru 🙂

siska53
17. mar 2016

@monykka jaj no..tu je s tym velky problem..jedine vsetko obvolat a dufat,ze budete mat statsie,ze aukrat sa niekto odhlasil..
My sme tiez neuspeli.. A to som vyvolavala kvoli synovi velmi casto pocas celeho roka (nezobrali nal ho ako 3,5r.) a s dcerou som sa uz ani nepokusala,len oslovila skolku,kde uz syn konecne chodila a nic.

Jedine riesenie je sukromna skolka a podat prihlasku a dufat,ze ti dieta aspon od septembra vezmu.

mollyb
22. mar 2016
Používateľ mollyb je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mollyb.

Ja co viem, tak skolka detske kralovstvo v ruzinove berie aj priebezne, sestra tam davala malu uprostred roka a nebol problem, skus sa opytat tam. Je s tym naozaj problem, viem ze obehala ich par osobne, niekam volala a nezobrali ju nikam, niekde ani ked chcela od septembra. Az nakoniec sa nastastie podarilo.

inka04
22. mar 2016

@mollyb ale to je sukromna, sukromne beru v 99% vsetky deti, sukromnych skolok je vela, ale ochotnych platiacich rodicov deti uz pomenej

mollyb
23. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mollyb.

No to ano ale da sa ziskat nejaky statny prispevok a potom nedoplacas az tak vela, ale neviem skusenost s tym priamo nemam, pisu to len na ich strankach tu http://detskekralovstvo.sk/cennik/d-1004

cecil36
24. mar 2016

@mollyb ten prispevok je do 3 rokov, potom uz nic.

loginexistuje
24. mar 2016

Bez trvaleho pobytu statna skolka nehrozi a uz vobec nie pocas roka tu su stovky neprijatych deti aj co maju tp detto situacia v okoli potom jedine sukromna ale aj tam v tych vychytenych a cenovo prijatelnejsich su poradovniky.

mollyb
24. mar 2016

Aha, tak to som nevedela. Tak potom uz len naozaj zalezi na financnych moznostiach rodica. V dnesnej dobe sa uz za kvalitu plati a plati to aj pri tomto.

monykka
autor
27. mar 2016

Ďakujem vám za odpovede, bola som sa pýtať aj v jednej súkromnej a povedali, že momentálne majú bohužiaľ plno :/ @mollyb pozriem to ďakujem