Dobrý deň,chcem sa spýtať či sú aj voľné miesta v škôlkach aj v septembri,vraj sa to stáva, či by ste nevedeli poradiť dačo,malú mi nevzali,ale chcela by som ju dať prípadne do mesta,NR alebo nz.Pripadne keby ste vedeli poradiť aj jasle ktoré sa finančne dajú,aj keby chodila iba raz-dvakrat do týždňa.Ona aj minule sme spomenuli škôlky a už sa chystala,v skutočnosti by možno nebola taká macherka 😁 ja len či náhodou 😉🤗🤔
moju tak prijali. 2.9. zazvonil telefon ze sa uvolnili 2 miesta a jedno je nase. ale som z uplne ineho mesta
anamari4 mne malú nezobrali do skolky v mieste bydliska v Ivanke pri Nitre pre nedostatok miesta ale zobrali my ju v Dolných Krskanoch myslím, že by tam mali mať ešte 1-2 voľné miesta treba zavolať. Ale mala my chodí ešte do jasličiek čerešnička v Ivanke pri Nitre a som maximálne spokojná určite odporúčam chodí my tam 1,5r.
Skolku si.moze rodic vybrat ktora sa mu paci.nie je to dane pobytom.
Niekedy sa stane ze sa miesto uvolni.mali by ta kontaktovat.
Otazka je ci ste nebolinprijati z dovodu nedostatku miesta alebo z dovodu nesposobilosti dietata do konkretnej vekovej kategorie.
Napr.babätka nemaju ziadne obmedzenia ale 5 rocne dieta ked sa nevie same najesz obliect...3 rocne sa ma uz vypytat na wc a tak...
Moesha31 ďakujem veľmi pekne za tip, skúsim tam brnknut,my sme z kyri,nevzali mi ju kvôli tomu že sa hlásilo veľa detí,spôsobila je plienky nemáme dávno a je novembrové,a veľa detí mali neprijate v ešte z pred roka, ďakujem za rady.pekny večer a ďakujem ☺
@annamari4 ani mne malú nezobrali, ale do našiel by som ju nedala..A uz by mali niečo robiť s kapacitou..
@sklenarova * jasiel
Ospravedlňujem sa za gramatiku,mám nový telefón a sám mi opravuje slová 😉 pozerala som aj ja materské centrá ale finančne je to dosť náročné,a keď už má teoreticky právo na škôlku chcela by som zistiť či nie sú dakde voľné miesta.ked nie tak nie.skusim to obvolat.
Niekedy sa stane, že mamičky nedajú dieťa do škôlky aj napriek tomu, že prijaté bolo,. Mali by túto zmenu nahlásiť a riaditeľka bude kontaktovať rodičov niektorého z neprijatých detí. Ale pokiaľ viem, tak práve vo väčších mestách /NR,NZ/ je problém s nedostatkom miest v škôlke a navyše sa prijatie /nie som si 100% istá/ viaže na trvalý/prechodný pobyt v spádovej oblasti škôlky. S jasličkami poradiť neviem, ale skôr v skupine Nitra https://www.modrykonik.sk/group/72/detail/ by Ti vedeli poradiť...