Ahoj mamicky, mam zaujem o jasle/skolku Maternelle v Ruzinove a tak vas poprosim o akykolvek nazor na toto zariadenie. Vopred dakujem!!!!
@rorinka ahoj my tam chodime aj dalsie zname tam maju deti. Nie je to dokonale ale zatial sme spokojni. Jedlo celkom zdrave, ucitelky sa snazia, v poslednom case sa dost menili ale uz sa to stabilizovalo. Organizuju casto vylety aj akcie aj pre rodicov. Riaditelka ustretova a komunikuje. Boli aj nejake incidenty ktore neriesili najlepsie ale celkovo sme spokojni.
@tarvika dakujem za osobnu skusenost. Uvazujem o tejto skolke len som nenasla ziadne aktualne potrehy ci recenzie na nu.
Ak sa este mozem spytat, co sa tyka chorobnosti si spokojna? Viem ze soplikom a kaslikom sa dieta v kolektive nevyhne ale myslim nieco vaznejsie.
Taktiez by ma zaujimalo co myslis pod tymi incidentami? Ci nieco medzi detmi alebo nieco ohladom pristupu personalu.
@rorinka chorobnost myslim velmi dobra. Sme tam bievo vyse roka a chora bola cca 6x vratane kiahni.
Incidenty- jeden bol ze mamicka bola s dietatom pozerat skolku a vraj jej syna ucitelka nejako tahala az vliekla za ruku. Ale tazko povedat ako to naozaj bolo kedze som tam nebola a kazdy tvrdil nieco ine. Potom take beznejsie ze ucitelky kricali na deti atd.
Pokojne napiste riaditelke a chodte sa tam pozriet. A dajte na svoj pocit plus ako sa dietatku bude pacit.
Aktualny stav: kopec deti, ktore si robia co chcu . Niektore ucky total apatia, niekedy ani nevedia kde dieta je ked prenho pridem. Jedlo od 10 k 5.. Za poslednych par mesiacov zhorsenie po vsetkych strankach... naberaju deti. Uz su dve mini triedy ale kvalita upada. Maju vnutri mravce takze si zo satne nosime nevytanych hosti... stolovanie nula bodov hlavne poobede po stojacky,sediac na schodoch kade tade chleba do ruky, bez tanierov... som velmi sklamana v poslednej dobe velmi... uz by som tam druhykrat dieta rozhodne nedala
@shmoulinka dobry den, prosim Vas, boli sme tam s dcerkou dnes prvykrat a a ostala som trochu zarazena, ze hoci tam mala byt riaditelka, nebola, pani ucitelka mi nevedela jasne povedat veci, ani som nemala pocit, nikto sa mi ani nepredtsavil, pri obedetaky zmatok, ale mozno su to len bezne pocity maminy cerstvej skolkarky:-P
@tarvika pani Anna
Tak chaos V prvy den je jedna vec a teda hadam prave vtedy tam ma riaditelka byt a pomoct...ja si skratka neviem predstavit, ze ku mne pride dieta, ktore mam mat na starosti a ani sa mu neprihovorim, nepredstavim sa, nebol tam vtedy nik iny, casu bolo habadej.
A su to aj dalsie veci, ja som sa teda rozhodla hladat inu skolku🙂
Dobrý deň. Prosím aktuálne skúsenosti so školou maternelle? Dcerka tam ma nastúpiťteraz od augusta 2021. Ďakujem
@radinna Dobrý deň, so škôlkou nemáme dobre skúsenosti, nakoľko tam nie sú kvalifikovane učiteľky, jedna z nich je dokonca vizážistka, čo je myslím daleko od odboru pedagóga a vychovávateľa.
Je tam veľká fluktuácia učiteliek. Triedy sú maličké a deti je priveľa na takú malú triedu. Za také peniaze nájdete aj oveľa lepšie škôlky a jasličky v okolí
@skakalove dobrý večer. Skolka je super. Pani riaditeľka nemá problém s komunikáciou so mnou. Je ústretová. Len moja dcérka začala ráno štrajkovať, začalo sa to keď začala chodiť do škôlky na celý deň 🤷♀️
Teraz sme boli tri týždne doma chorí. Tak sme išli dnes po troch týždňoch prvý deň. Dúfam že sa to zmení.
Škôlke ako takej nemám čo vytknúť. Ak som niečo chcela vedieť alebo som mala nejakú pripomienku jednoducho som to povedala, spýtala sa (samozrejme normálne a slusne) učiteľke. Vysvetlili sme si. Povedali sme. Nič strašné sa len zo trikrát bola bez nohavičiek. Ale to aj doma ma problém, že si nechce dávať a je tvrdohlavá dcerka moja. A učiteľky ju nenutia k ničomu. Takže ja som spokojná.
ahojte, nic nove k tejto skolke?