Sivý vlások u bábätka. Má ho aj vaše dieťa?

maruskak
27. feb 2009

Ahojte mamicky. Moj uz rocny syncek ma od narodenia sivy vlasok. Aj ked manzel ten prvy vlasok malemu bez mojho vedomia vytrhol,neskor mu narastol opat, ale teraz uz ja davam nato pozor. Chcela by som vediet, ci ten vlasok nieco signalizuje,zeby porod bol pre neho az takou traumou??? 😖 Ma aj vase babatko sivy vlasok?

horallka
28. feb 2009

A prečo mu ho manžel trhal? Hovorí sa, že keď sa vytrhne jeden šedivý vlas, narastú dva. Nie, ešte som nepočula o šedivých vláskoch u tak malých detičiek, ale možné to je.A si si istá, že to bol šivý vlások? Nebol len trochu bledší?

ina.b
28. feb 2009

Také jsem se s tím setkala. Jeden kluk na základní škole měl 1 pramen šedých vlasů a jedna holka měla krásné dlouhé černé vlasy a také je měla sem tam prorostlé šedýma. Také to byli děti a zůstalo jim to do dnes. Asi nedostatek pigmentu, nebo nevím..

mikulka
28. feb 2009

U nás měl jeden kluk na základce taky šedivý pramen vlasů. ino, nechodily jsme nakonec na základku spolu? 😉 Já jsem z Prahy a ten kluk se jmenoval od písmene L. 😝 🙂

alon111
28. feb 2009

.moja mama mala tiez od narodenia sivy pruh vlasou a ked jej vytrhli ocny zub na tej strane kde mala ten pramen tak jej normalne ztmavol na jej prirodzenu farbu.ale to neznamena ze aj tvoj maly to ma od ocneho zubka.pricin koli comu ma ten sivy vlas moze byt vela ale nemyslim ze by to bolo nieco vazne. 😉

ina.b
28. feb 2009

Mikulka, nejsem z Prahy 🙂 ten kluk má iniciály O. F. Určitě je víc dětí nebo lidí, kteří to tak mají. Někdo i předčasně zešediví, třeba když zažije nějaký šok, nebo to má prostě v genech. Kamarádky přítel má také spoustu šedých vlasů a je mu teprve 36 let.

maruskak
autor
3. mar 2009

Dakujem pekne.
Horallka: neviem preco mu manzel vytrhol,muzi sa niekedy spravaju proste tak ako sa spravuju 🙂

Ten vlasok je tam opat, ale uz davam na neho pozor. A momentalne mu aj idu ocne zubky, ale tie uz od 5.mesiaca bolo vidiet, a az teraz ked ma rok sa mu prezerali. Vlasok je sivy, taky pekny 🙂 Ja mas uz sive vlasy od 28 rokov, ale to len tu jeden tam jeden, ale teraz je ich uz viac 🙂 ale aj tak tragicky to neberiem,existuju farby 🙂 😀
Budem maleho sivy vlasok opatrovat 🙂

asitka
3. mar 2009

moj syn má vzadu pramen svetlých (tiež ked bol menší, vyzerali ako šedivé) vlasov....a dr mi povedala...že to je pigmentom.....aby som sa nestrachovala... 😀

zulok
3. mar 2009

kamarat mal blondavu chocholku na hlave..taky cely strapec... bolo to veelmi pekne a veru ako taky echt uces.. 😉 bolo to endosattkom pigmentu an tom mieste...
bolo by horsie, keby bolo takych miest vela a postupne by sa pridavali... to by slo o poruchu pigmentu..ale tam tiez nie je enjaky extra problem, len ze by bol bledsi 😉

danka2612
5. mar 2009

ahojte. mam synceka ,ktory sa narodil a na stred cela mal jeden dlhy sedivy vlasok a chcela som mu ho dopestovat aspon do prveho rocika ale kied sme boli na infuzii ,tak mu ho prelepili s paskou a ked ju davali dole, tak aj s vlasockom,cize pestovali sme ho len 4mesiace ☹

zulok
5. mar 2009

Danka..joj. no to vas muselo mrziet.. ☹ ale jedneho dna, ked bude staruckyyy.bude mat veeela sedivych vlaskov, a nejaka paska od infuzky sa moze len habit v kute 😉 ale musel byt zlatunky, s takym dlhym vlaskom deda vseveda 😀