Ahojte,
Chcela by som sa opýtať, či aj u Vás bolo niečo takéto ako u prebieha práve u nás. Náš 20 mesačný syňcek sa strašne naviazal na manžela. Keď manžé odchádza do práce, plače za ním. Za mnou ani necekne keď idem z domu, dá mi papa a ešte aj zavrie dvere. Keď sme spolu sami doma, tak príde sa potúliť, jasne, ale napríklad keď odídem z miestnosti, ani za mnou nejde. Pri manželovi tam za ním beží a nemôže odísť z miestnosti. Keď sme obaja doma mňa si vôbec nevšíma, chodí len za ním že tata tata, keď sme spolu v miestnosti a manžel odíde plače. Keď odiídem ja, tak nič. Momentámne som tehotná, môže to cítiť ? Boli sme dnes aj na fotení, nechcel mi dať ani ruku, na rukách mi plakal a stále len tata tata. Mama už nepovedal aspoň 2 mesiace a aj mňa oslovuje tata.
Ja som rada, že majú super vzťah s manželom, ale cítim sa strašne odstrčená a fakt mi je smutno z toho. Neviem čím to je a snáď len obdobie, lebo ma to veľmi trápi, milujem synčeka najviac na svete ale proste strašne som z toho jeho prístupu nešťastná a smutná. Zo začiatku som si užilvala, že chodí viac za tatom, ale teraz ma z toho už zabolí pri srdci.
Neviem, prejde to ?
Prejde, neboj lubi tá
@daniela1994_1 neboj sa prejde to 🙂 keď mal cca dva roky, trvalo to pár mesiacov a potom sa to dalo normálu...u teba to mohlo vyvolať tehotenstvo, u nas môj odchod do práce...ale každopádne to prejde....viem, že ťa to mrzí, no nebuď z toho zbytočne smutná 😉
@daniela1994_1 ja keď som s malou sama doma, tak stále len mama mama mama, kde je moja mama…
Keď príde táto tak stále len TATI TATI
Mala je zvyknutá byt aj s mužom, keď niekam idem, tak som ju aj učila…že idem preč, poviem že prídem a neplače, ide sa hrať s tatom 😇
Je to len obdobie