Separačná úzkosť

zuzuz1
17. aug 2012

mamicky ja som dnes ostala uplne v soku... ide o to ze som tehotna a mam 2 rocneho synka... dnes som si potrebovala trochu viac rano oddychnut a tak som ho dala mojej mame nech ho oblecie a nakrmi... babinu lubi ale zacal robit take divalo, ze som myslela, ze ho z koze deru...spanok ma ihned presiel a normalne som zacala rozmyslat, co bude az sa babatko narodi.... mate s tym skusenosti? viete mi poradit ako sa dostat cez toto obdobie?? dakujem za kazdu radu a postreh...

sjuz
17. aug 2012

nasa mala bude mat 3 roky v novembri a druhe babo cakame o mesiac. Ale nieco podobne sme mali asi pol roka dozadu, to na vsetko bola iba maminka - obliekat, vyzliekat, dat spinkat atd. Myslim, ze to s tehotenstvom nic nemalo. Aspon nasa vtedy este nevedela ze cakame babo... no a trvalo to iba par tyzdnov a odvtedy je vsetko v pohode. babatko z brusku chodi pozriet, pohladka, pobozka ... uplne sama od seba a stale o nej rozprava. Ale asi to bude takze az sa narodi.

vejula
17. aug 2012

@zuzuz1 Tak naš maly stale vymyšla kto čo urobi, už to ani neriešim, najradšej by dirigoval všetko. Myslim, že obdobim, kedy dieťa zisťuje nad čim všetkym ma moc sa nevyhne nikomu

zuzuz1
autor
17. aug 2012

@sjuz ved z otho som bola v soku,...luky mi kazde rano natiera brusko, boszkava ho hladka ho akoby uplne chapal co je to tehu... snazim sa ho pripravit na to ze nebude sam ale dnesna ranna scena ma uplne odrovnala... 😒

petraslov
17. aug 2012

Aj moja malá mala takéto obdobie, keď mala asi 2 a pol roka, tiež som bola vtedy tehotná, ale ona to ešte nevnímala, lebo to boli len začiatky, je to len taká fáza vo vývoji dieťaťa a musíme si to len odžiť. Hlavne pevné nervy a kľud, treba sa voči tomu obrniť, dieťa skúša, kam až môže zájsť 😉

zuzi79
17. aug 2012

úplne súhlasím s -petraslov- presne moja myšlienka. 😀