mamicky ja som dnes ostala uplne v soku... ide o to ze som tehotna a mam 2 rocneho synka... dnes som si potrebovala trochu viac rano oddychnut a tak som ho dala mojej mame nech ho oblecie a nakrmi... babinu lubi ale zacal robit take divalo, ze som myslela, ze ho z koze deru...spanok ma ihned presiel a normalne som zacala rozmyslat, co bude az sa babatko narodi.... mate s tym skusenosti? viete mi poradit ako sa dostat cez toto obdobie?? dakujem za kazdu radu a postreh...
Aj moja malá mala takéto obdobie, keď mala asi 2 a pol roka, tiež som bola vtedy tehotná, ale ona to ešte nevnímala, lebo to boli len začiatky, je to len taká fáza vo vývoji dieťaťa a musíme si to len odžiť. Hlavne pevné nervy a kľud, treba sa voči tomu obrniť, dieťa skúša, kam až môže zájsť 😉
úplne súhlasím s -petraslov- presne moja myšlienka. 😀
nasa mala bude mat 3 roky v novembri a druhe babo cakame o mesiac. Ale nieco podobne sme mali asi pol roka dozadu, to na vsetko bola iba maminka - obliekat, vyzliekat, dat spinkat atd. Myslim, ze to s tehotenstvom nic nemalo. Aspon nasa vtedy este nevedela ze cakame babo... no a trvalo to iba par tyzdnov a odvtedy je vsetko v pohode. babatko z brusku chodi pozriet, pohladka, pobozka ... uplne sama od seba a stale o nej rozprava. Ale asi to bude takze az sa narodi.