Seborea u 11-týždňového bábätka

lenka7875
7. júl 2021

Ahojte baby od 3 týždnov sa trápime s ekzemom.máme ho vo vláskoch v uškách v zárezoch po pazuchami na nohách na krku. Kožná nám dala locoid a imazol ale ekzem teraz v tomto horku je ešte horší. Kúpem ho v linole a striedam to s ovseným kupeľom.Kožná ma dovolenku a na kontrolu ideme až o dva týždne. Poradte niečo oskúšané na zmiernenie. Včera som mu kúpila holtov krém pomohol ale iba na chvilku a zasa to má zhoršené. Je plne kojený na stravu si dávam pozor. Obmedzila som mliecne výrobky.

katkasmacka
7. júl 2021

@lenka7875 ahoj,nas maly zacal mat taketo problemy po3.mesiaci,cely,vsade,tvar,vlasy,telo,dermatidida hlava,plienka...chodila som ku koznej,tiez vsetko mozne mi davala nepomohlo...zmenila som koznu,dr.csarska bratislava,dala mi ho do kopy,aj po emaily podla foto odkonzultuje.som velmi spokojna,skus pozriet...ale nasla som jeden krem skin cup...neuveritelne funguje,dodnes ho pouzivam na male loziska,je to zazrak...ale nepouzivala by som to celoplosne asi,skor opatrne...dr.vravela ze tiez obsahuje kortikoidy...tak asi tak..drzim paste

gbgb
7. júl 2021

@lenka7875 nam pomohol sampon Babé a nepouzivat tuhe mydielka vobec. Ja som s tym samponom jemne aj telo.

cypkoo
13. júl 2021

na seboreu je super sampon od Biodermy - baby squam. A u nas to bola predzvest atopickeho ekzemu...

aaaadrianaaaa
14. júl 2021

Urcite na vlasky sampon Babe, synovi pomohol po 2 umytiach. Kupis v lekarni, ale videla som aj v Dm drogerii. A na telicko mam dobru skusenost s kremom Skin Cap. Tiez kupis v lekarni. Po priblizne tyzdni bol pokoj,ale na tele mal len par lozisk.

jankakiko
10. okt 2021

@lenka7875 my sme od kožnej krémov vyzerali takto nič iné ako čierny čaj a už neni ani náznak seborei 🙏